GASTROAVANTURA

FOTO, VIDEO: SENZACIONALNE KULINARSKE DELICIJE Pogledajte atmosferu na Tjednu Dobre hrane u Splitu

 Tom Dubravec / CROPIX

Tjedan Dobre hrane, senzacionalna gastro manifestacija koju je već posjetilo preko 130.000 ljudi, nastavlja sa svojim bogatim programom i ovog vikenda, 22. i 23. studenog u City Centeru one Split.

Ove subote na dosad najpopularnijem Tjednu Dobre hrane posjetitelji će imati brojne prilike za uživanje svim osjetilima – od degustacija ukusnih delicija do sajma velikih i malih proizvođača na kojem će svatko zasigurno pronaći nešto za sebe.

Posebno su zanimljive besplatne kulinarske radionice najboljih hrvatskih chefova. Pastry Chef Tereza Alabanda održava radionicu primamljivog naziva „Slastica bezgrješno zadovoljstvo“, a Podravkini Zoran Delić i Mišel Tokić zainteresirane posjetitelje naučit će kako pripremiti subotnji meni, od predjela do deserta, u samo 45 minuta.

Majstori kuhinje iz Chops Grilla demonstrirat će svoj provjereni način pripreme mariniranih janjećih kotleta, a Ante Udovičić otkriva tajne moderne mediteranske kuhinje.

Na rasporedu su i radionice na kojima će vrhunski chefovi posjetiteljima pokazati kako se priprema savršen zimski meni, a svakako treba posjetiti radionice „More – Dalmacija“ i „Street food riba“. Ovo je samo dio programa, dođite 22. i 23. studenog u City Center one West i uživajte u nezaboravnoj atmosferi.

Pogledajte što vas sve očekuje na stranicama TDH.

Pogledajte kakva atmosfera vlada na Tjednu Dobre hrane u Splitu (FOTO: Tom Dubravec/Cropix)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:51