TJEDAN DOBRE HRANE

FOTO, VIDEO: REKORDNA POSJEĆENOST Deseci tisuća posjetitelja na Tjednu Dobre hrane u Splitu

 Tom Dubravec / CROPIX

Tjedan Dobre hrane u samo dva vikenda privukao je više od 130.000 posjetitelja, a nakon prvog dana završnog vikenda turneje u Splitu izgledno je kako će ukupna posjećenost premašiti 200.000 gastro avanturista.

I danas su posjetitelji stvorili fantastičnu atmosferu na sadržajnom prvom danu vikenda posvećenog isključivo dobroj hrani, uživajući u radionicama i degustacijama te na sajmu velikih i malih proizvođača.

Subotnji program Tjedna Dobre hrane osigurao je neponovljivu kulinarsku edukaciju na radionicama najboljih hrvatskih chefova. Posjetitelji su uživali na svakom koraku, okruženi ukusnim delicijama koje su mogli degustirati i brojnim prilikama za kupovinu na sajmu malih i velikih proizvođača.

Danas su ljubitelji dobre hrane naučili kako kako se priprema savršen zimski meni, otkrili provjereni način pripreme mariniranih janjećih kotleta, zavirili u tajne moderne mediteranske kuhinje i još mnogo toga. Pogledajte kako je izgledao pretpostljednji dan dosad najuspješnijeg Tjedna Dobre hrane u našoj fotogaleriji.

Nedjelja, 23. listopada, posljednja je prilika za sudjelovanje u najvećem gastro događaju godine – program pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:51