SAMO ZA JAK ŽELUDAC

FOTO, VIDEO: IZRAVNI PRIJENOS S OBDUKCIJE Patologinja na Instagramu ima pola milijuna obožavatelja, svako malo im servira fotke s posla

 Foto: Instagram

Nicole Angemi izgleda kao da je ispala iz neke policijske serije: besprijekorno je sređena, prilično tetovirana i još je k tome patologinja. Također, ona je zasigurno i patologinja s najviše followera na Instagramu , njih pola milijuna. Naime, ona na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa svojega posla koje su sve samo ne ugodne za gledati.

Na njezinom se profilu tako nađe odrezanih nogu i ruku, razrezanih utroba, izvađenih organa i raspadajućih tijela.

Nicole kaže kako sve to čini kako bi educirala javnost jer u mrtvom tijelu i dijelovima tijela nema ništa čudno i nepriridno.

No, ne slažu se svi s njom. Tako jedan korisnik na internetu poručuje kako bi bio vrlo ljutit da na Instagramu pronađe fotografije obdukcije svoje pokojne majke, iako je ona prije smrti svoje tijelo ostavila znanosti.

'Da naletim na slike svoje majke, sigurno bih podigao tužbu!'

Onih koji Nicole optužuju zbog indiskrecije je puno, no čini se, puno je više onih koji sa zanimanjem gledaju kako izgledju unutarnji organi i kako se naša tijela mijenjaju kad nastupi smrt.

Pogledajte video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 07:59