ZANOSNA STUDENTICA

FOTO: PRODAJE NEVINOST NA AUKCIJI 'Roditelji me podržavaju, ali brat je protiv'

 elizabeth-raine.com

Amerikanka Elizabeth Raine (27) odlučila je preko interneta prodati nevinost. Ova studentica medicine na svojoj se na svojoj stranici, elizabeth-raine.com , je objavila niz zanosnih fotografija, ali je ipak odlučila prekriti lice jer ne želi odati svoj identitet dok ne završi aukcija koja 'počinje 1. travnja.

U razgovoru za Blic otkrila je kakve ponude očekuje i na što će potrošiti novac.

- Pretpostavljam da će neki odustati jer mi ne vide lice, ali sam spremna na tu žrtvu - rekla je Elizabeth napominjući kako će nekolicini sudionika aukcije pred kraj nadmetanja poslati fotografiju lica.

- Njima ću omogućiti povlačenje ponude ukoliko im se ne svidim, iako bi me to iznenadilo jer sam prilično lijepa - rekla je Elizabeth za Blic .

Ova ideja joj je pala na pamet prije godinu dana, a iako je roditelji podržavaju njen brat se protivi.

- Ovakvu stvar nikada ne bih sakrila od bliskih ljudi. Moji roditelji razmišljaju slično kao i ja pa im nije bilo teško razumjeti ideju, dok se brat ne slaže s mojom odlukom s moralne točke gledanja. Unatoč tome on poštuje moj izbor - ispričala je Elizabeth pa je otkrila koliki iznos bi je zadovoljio.

- Jedna je Brazilka dobila ponudu od 400 tisuća dolara. i ja bih bila sretna s takvom svotom. Ipak, to nije moja cijena jer je ovo aukcija - rekla je ova studentica medicine napominjući kako dio novaca planira darovati u dobrotvorne svrhe.

Pobjednik aukcije će provesti 12 sati s Elizabeth te će spavati s njom. Ukoliko bude inzistirao, Amerikanka će mu dokazati da je nevina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 21:44