VIRALNI HIT

FOTO: NERED, GOLOTINJA I BIZARNE POZE Stjuardese i putnici objavljuju degutantne fotografije iz aviona

 Instagram

Život kabinskog osoblja i nije tako glamurozan kao što se na prvi pogled čini. Naime, na društvenim mrežama stjuardese su počele objavljivati svoja iskustva: hashtag #crewlife #passengershaming i #flyingfeet otključava svijet degutantnih fotografija snimljenih tijekom leta.

















- Nijedan let nije isti. Nikad ne znaš što te očekuje kad se ukrcaš. Svaki dan je nova avantura - kazala je stjuardesa Heather Poole.









- No tko ne bi želio provesti par dana u New Yorku, Parizu, ili pak ležeći na plaži na Karibima te odsjedati u najboljim hotelima - dodao je Dan Air koji je radio kao stjuard više od 10 godina i koji stoji iza stranice Confessions of a Trolley Dolley koja ima više od 73.000 fanova na Facebooku.

















#Passengershaming i #crewlife su popularni hashtagovi uz pomoć koje kabinsko osoblje obilježava na kojim su prekrasnim destinacijama bili, pogled kroz prozore aviona, ali i sve češće bizarne zahtjeve putnika, golotinju i neobične položaje njihovih tijela na sjedalima.

















Bivša stjuardesa Shawn Kathleen, koja već godina piše blog, a sada je osmislila i stranicu 'Passenger Shaming' na Instagramu i Facebooku.









Kaže da svakog tjedna dobiva na stotine fotografija nereda i neuglednih putnika od ostalih prisutnih na letu.

















- Ipak, ovo o čemu raspravljamo je mali broj ljudi. Srećom, često upoznajete sjajne ljude i nekad se s njima i sprijateljite - objasnila je Shawn Kathleen za Mail Online Travel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 13:37