STUDENTICA IZ AMERIKE

FOTO: NEMORALNA PONUDA Djevojka koja prodaje nevinost pokazala lice, Srbin zasad nudi najviše

 Elizabeth Raine

Studentica medicine koja svoju nevinost prodaje na online aukciji napokon je javnosti otkrila svoje lice.

Naime, Amerikanka koja koristi lažno ime Elizabeth Raine (27) kako bi zaštitila svoj identitet, 31. ožujka napravila je svoju internetsku stranicu s fotografijama u donjem rublju i objavila kako će 'sretnik' koji do 7. svibnja ponudi najviše novaca dobiti njezino tijelo.

Djevojka koja je dosad skrivala svoje lice i odbijala odgovoriti na osobna pitanja sada se odlučila pokazati u punom svjetlu kako bi odagnala sumnju kod mušterija i privukla što veću ponudu.

- Zapravo mi se nije sviđala anonimnost. Ljudi to znaju zamijeniti sa sramežljivošću - kazala je Raine koja želi privući još kupaca.

Na vrhu top liste nalazi se Damir iz Srbije s ponudom od 300.000 američkih dolara (1.64 milijuna kuna), no Elizabeth objašnjava kako je u međuvremenu dobila ponudu od 550.000 dolara čiju ozbiljnost još treba potvrditi.

Zato što je pokazala svoje lice Elizabeth bi mogla biti izbačena s fakulteta.

- Odvjetnici imaju oprečna mišljenja, no jedan odvjetnik od povjerenja vjeruje kako se to neće dogoditi - kazala je Elizabeth za Huffington Post čijim je novinarima priložila fotografije s putovnice i osobnu iskaznicu kako bi potvrdila svoj identitet.

- Ovo sam planirala godinama i prošla kroz osobnu transformaciju zbog toga. Mnogo sam naučila i o prostituciji - kazala je Raine koja priznaje da se na neobičan potez odlučila prvenstveno iz financijskih razloga, ali i zbog avanture, erotizma, skandala i mogućnosti da 'promjeni pravila oko gubljenja nevinosti'.

Elizabethina majka umrla je kad je ona imala 10 godina, no kaže kako to nije uzrok njezinoj odluci, kako su ju mnogi psiholozi tumačili.

- Nisam emocionalno stradala. Naprotiv, moj karakter i pogled na život postali su bolji. Sada sam puno suosjećajnija, snažnija, motiviranija i slobodnog duha. Naučila sam da život ne treba uzimati preozbiljno, no da ga ne treba uzimati niti zdravo za gotovo. Zapravo sam vrlo zaposlena u životu. Izbirljiva sam i dečki mi nikad nisu bili prioritet. Ima stvari koje su važnije - kazala je Elizabeth te dodala: - Vrlo sam oprezna što se tiče aukcije i uvjerena sam da imam sve pod kontrolom.

Pobjednik će prije seksa s Elizabeth morati dokazati da nema nikakvu spolno prenosivu bolest i bit će obavezan staviti kondom. Također, u tom trenutku ne smije biti pod utjecajem alkohola, pokušavati analni seks ili se prema njoj odnositi nasilno.

Studentica tvrdi kako je voljna ljubiti se prilikom seksa, a nada se kako bi sve moglo prerasti u nešto više od jednokratnog spolnog čina.

Priznaje kako ju privlače stariji i visoki muškarci, no kako nikako nije zainteresirana za seks sa ženama, ma koliko god ponuda bili visoka.

Kako bi izbjegla zakonsku kaznu zbog prostitucije, Amerikanka Elizabeth će po svoje prvo seksualno iskustvo morati otići čak do Australije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 21:44