BLJEŠTEĆI AUTO

FOTO: MLADA RUSKINJA ZAPANJILA PROLAZNIKE Svoj Mercedes dala je optočiti Swarovski kristalima

 Instagram

Četvrt Londona Knightsbridge već dugo smatra se 'igralištem' za slavne i bogate. Svako ljeto arapski playboyi jure ulicama tog kvarta u superautima vrijednim stotine tisuća funti. No potezom jedne Ruskinje mnogi od njih su ostali zatečeni. Naime, svoj Swarovski kristalima optočen Mercedes parkirala je ravno pred skupim hotelom Levin, naočigled svih.

Svoj Mercedes CLS 350 iz 2011. koji košta sam po sebi 25.000 funti (nešto više od 240 tisuća kuna), Daria Radionova učinila je još luksuznijim ukrasivši ga.

- Željela sam posjedovati nešto jedinstveno i učiniti nešto posebno - kazala je 21-godišnja studentica.

- Ljudi koji su to napravili došli su ovamo iz Rusije i radili na autu 12 sati dnevno puna dva mjeseca. Jako sam zadovoljna ako izgleda i veseli me što ga mogu ovakvog voziti uokolo. Gdje god da dođem svi staju da ga pogledaju, od pješaka do vozača. Ponekad pomislim kako ću se sudariti. Svi ga slikaju - rekla je Daria i dodala kako će, kada proda blješteći automobil, novac od prodaje dati u humanitarne svrhe.

Svoje avanture s metalnim ljubimcem podijelila je na Instagramu, a fotografije je popratila hashtagovima #crystal 'crystalcar #knightsbridge #harrods and im not an #arab guy (sic)'.

Menadžer hotela bio je zapanjen: - Vidimo ovdje parkiranih puno neobičnih automobila, poput Ferrarija, no ovaj je dosad privukao najviše pažnje. Ako netko ima novaca zašto i ne bi to učinio. Izgleda dobro i zabavno - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 13:14