MNOGI SE PITAJU

FOTO: AKO NISTE SIGURNI, POGLEDAJTE DVAPUT Možete li pogoditi što je odjenuo muškarac na fotografiji? Na prvi pogled čini se da nosi haljinu...

 Imgur

Fotografija objavljena na Redditu zbunila je internetske korisnike jer se čini da prikazuje muškarca u crvenoj haljini u vlaku podzemne željeznice.

Premda je muškarac zapravo odjeven u traperice i kožnu jaknu, zbog odraza u staklu koje djelomice reflektira gospođu koja sjedi kraj njega, čini se da je on odlučio odjenuti haljinu.

Korisnik lolihull originalno je postavio fotografiju na Imgur , a pregledana je čak 44.000 puta i dobila je sjajne, duhovite komentare.

‘Trebalo mi je apsolutno predugo da shvatim kako su to zapravo dvije fotografije. Pitao sam se kako lice muškarca na jednoj slici izgleda normalno, a na drugoj zamišljeno’, stoji u jednom komentaru.

‘Ja sam mislio da je riječ o blizancima, samo je jedan odjeven poput žene’, napisao je drugi korisnik, dok je treći nahvalio sposobnost fotografa: ‘Još je impresivnije kako si to uspio uhvatiti na fotografiji, to je zbilja teško.’

Ako niste sigurni, pogledajte fotografiju još jednom:

Imgur

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 08:08