SMRT NA PARTYJU

FATALNA INJEKCIJA SILIKONA Ispovijest transrodnog darkera koji je plesačici htio napumpati guzu, ali ju je ubio

Inače, 'pumping party' ili 'silkonska zabava' je ileglano okupljanje najčešće transrodnih osoba na kojima jedni drugima ubrizgavaju silikon u razne dijelova tijela

Transrodni darker i pjevač poznat kao 'Crna dama' optužen za ubrizgavanje fatalne injekcije silikona u guzu jedne od plesačica u veljači 2011. godine u Philadelphiji, nakon čega je nastale rane pokrpao običnim ljepilom, odlučio je prekinuti šutnju i javno progovoriti o ovom neobičnom slučaju.

Padge Victoria Windslowe poznat pod nadimkom 'Crna dama' kazao je kako se iskreno kaje zbog smrti 20-godišnje Claudije Seye Aderotimi, ali ipak je dodao kako smatra da ne bi trebao biti osuđen na zatvorsku kaznu jer je 'samo pomagao ljudima' na svojim razuzdanim silikonskim zabavama.

'Mediji i policija žele me prikazati kako pohlepnu, nemarnu i zlu osobu. No, moje ponašanje zapravo je imalo plemenitu svrhu. Željela sam pomoći drugima da se osjećaju čarobno u svojoj koži. Baš kao što je nekoć netko pomogao meni', napisao je 42-godišnji Padge u pismu objavljenom u Philadelphia Daily Newsu.

U pismu je također objasnio kako je odbio nagodbu kojom bi u zatvoru proveo između 15 i 30 godina. Inače je kazna za ovakvo ubojstvo između 20 i 40 godina. Padge je, pak, spreman priznati ubojstvo iz nehaja i za to odslužiti kaznu do maksimalne 4 godine.

Inače, 'pumping party' ili 'silikonska zabava' je ilegalno okupljanje najčešće transrodnih osoba na kojima jedni drugima ubrizgavaju silikon u razne dijelova tijela koje žele 'uljepšati'. Ove bizarne zabave često pohađaju ljudi koji nemaju dovoljno novca za skupe estetske zahvate pa se iz očaja podvrgavaju ovakvim postupcima što često završava smrtnim ishodom.

Policija vjeruje kako je Windslowe izveo najmanje 14 takvih operacija na raznim lokacijama i pod lažnim imenima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 00:59