HISTERIJA SE NE STIŠAVA

DRAMATIČNI TRENUCI Neymar u suzama: 'Da me pogodio 2 cm više, danas bi me doveli u kolicima!'

'U finalu ću definitivno navijati za Argentince zbog svojih suigrača Messija i Mascherana'
 AFP

Histerija oko Neymarove ozljede na utkmici protiv Kolumbije se ne stišava. Bez obzira što su Brazilci u međuvremenu dobili sedam komada od Njemačke. Najveća brazilska zvijezda sinoć je u kampu u Tersopolisu opisao dramatične trenutke nakon što ga je Zuniga pogodio koljenom u leđa.

- Ne želim reći da me htio ozljediti, ali svi koji igraju nogomet znaju da to nije bio normalni prekršaj. Ako želite napraviti faul i zaustaviti kontru onda malo udariš po gležnju, povučeš za dres ili gurneš... Ali ono što je Zuniga napravio nije bilo normalno. Jednostavno, ne znam što mu se motalo u glavi - rekao je Neymar.

- Mnogi od vas tvrde da sam padavičar i simulator, i iskreno, nije me briga za to. Ali kad me udaraju s leđa, ja sam nemoćan...

Neymar je nakon toga briznuo u plač.

- Spasio me Bog! Da me Zuniga pogodio dva centimetra više, danas bi bio u invalidskim kolicima...

Naravno, nije htio previše pričati o debaklu protiv Njemačke.

- Istina, bio je to debakl, ali jeste li primjetili kako su se moji suigrači borili i kad su gubili 7-0. Ponosan sam na njih!

Na kraju izlaganja Neymar je šokirao svoju naciju.

- Želio sam da Argentina dođe do finala jer sam bio uvjeren da ćemo ih tamo mi čekati. Međutim, nije se dogodilo... U finalu ću definitivno navijati za Argentince zbog svojih suigrača Messija i Mascherana. Pogotovo zbog Lea. U karijeri je osvojio sve i zaslužio je da uzme i svjetsku titulu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:34