SEKS ZA SMJEŠTAJ

DJEVOJKA KRENULA NA NEOBIČNU TURNEJU 'U svakom gradu spavat ću s drugim muškarcem'

 Weibo

Mlada Kineskinja koja se predstavlja imenom Ju Peng (19) pronašla je 'originalan' način kojim želi proputovati kroz svoju ogromnu zemlju.

Naime, na kineskoj popularnoj društvenom mreži Weibo, objavila je oglas na kojem je napisala je kako traži privremene partnere u različitim gradovima koji bi s njom podijelili krevet. Osim toga napisala je i kako bi trebali dobro izgledati, imati manje do 30 godina i biti viši od 1,75, ali i biti bogati.

- Oni će mi financirati prijevoz do njihovog grada i sve troškove dok sam tamo. Moraju biti velikodušni. Za uzvrat, provest će cijelu noć sa mnom i posvetit ću im se u potpunosti, ali će dobiti i priliku pokazati se u društvu prelijepe djevojke - napisala je Ju.

Njen oglas odmah je izazvao buru komentara, a neki su je optužili za prostituciju.

- Ukoliko za ovo uzima novce, svi bi željeli znati kako bi je trebali zvati. Ovo je odvratno - napisao je korisnik Weiba ,Hsin Tao.

Unatoč svemu, mlada Ju nije zabrinuta. Pomoću ovakve metode ona je, kako se pohvalila, već proputovala cijelom istočnom Kinom, a sada bi željela vidjeti i ostatak zemlje, ali kaže kako nema dovoljno novca.

- Ovo je neka vrsta stopiranja. Nemam se čega sramiti - poručila je Ju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 01:36