ZAMJENA UNUKA

DJEDU U ŠKOLI PREDALI TUĐE DIJETE, A ON NIJE NITI PRIMIJETIO Stidljiva djevojčica se nije bunila

Sve se otkrilo tek kada je otac djeteta koje je išlo s starcem u školu doživio da mu kći da lijek i kaže da ga je "dobila danas kod doktora"
 CROPIX

Istraga je pokrenuta u osnovnoj školi u britanskoj oblasti Kent nakon što je otkriveno da je jedan djed trebao pokupiti svoju unuku i odvesti je doktoru, pri čemu su mu učitelji dali pogrešno dijete. Što je još čudnije, djed to nije uopće niti primjetio.

Djed je došao u osnovnu školu u gradu Gillinghamu i tražio da mu daju šestogodišnju unuku koju je trebao odvesti doktoru. Osoblje škole dalo mu je pogrešno dijete koje ima isto ime, a djed to nije primjetio. Odveo je dijete u bolnicu, gdje ju je doktor pregledao i dao joj lijek za vrućicu (još jedan zanimljiv detalj, jer dijete vjerojatno nije bilo niti bolesno). Nakon toga djed je vratio "unuku" u školu. Sve se otkrilo tek kada je otac djeteta koje je išlo s starcem u školu doživio da mu kći da lijek i kaže da ga je "dobila danas kod doktora".

Nakon što je cijela priča otkirvena, otac je ispričao medijima kako je njegova kći stidljiva, te zbog toga ništa nije rekla kada su je zamijenili za drugo dijete i odveli u bolnicu.

Ravnatelj škole odmah je sazvao krizni sastanak na kojem treba biti utvrđeno kako se dogodio ovaj propust.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:56