NIJE MU BILO SPASA

DIVLJAČKI NAPAD U TIHOM OCEANU Francuza do smrti izgrizao morski pas pred suprugom koja je bila na jahti nekoliko metara dalje

Yves Berthelot brčkao se u vodi tek nekoliko metara od plovila kad mu je prišao morski pas 'bik' dugačak oko 3 i pol metra
 Facebook

Yvesa Berthelota (50) u subotu je brutalno napao morski pas dok se kupao s dvojicom prijateljima nedaleko uz obalu Nove Kaledonije u Tihom oceanu.

Nesretni Francuz je plovio na jahti sa suprugom Anne i prijateljima. Brčkao se u vodi tek nekoliko metara od plovila kad mu je prišao morski pas 'bik' dugačak oko 3 i pol metra.

Facebook

Facebook

Policijski glasnogovornik je rekao da je napad bio iznimno divlji i iznenadan, a nemam je potpuno izgrizla plivača kojemu nije bilo spasa.

- Ozljede su bile toliko teške da unatoč liječničkom osoblju na brodu koje je odmah pokušalo zaustaviti krvarenja i oživjeti ga, Berthelot je preminuo na mjestu - rekao je glasnogovornik.

Udovica je s tijelom prevezena helikopterom u Australiju, a od supruga se oprostila na Facebooku rekavši da je 'izgubila ljubav svog života'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:29