ŠAKOM I KAPOM

DIJELI NOVAC PREKO TWITTERA Misteriozna osoba objavljuje upute koje vode do omotnica s novcima

 Twitter

Misteriozna osoba koja stoji iza Twitterovog korisničkog @HiddenCash ( skriveni novac), upustila se u misiju objavljivanja tragova koji vode do omotnica s novcem diljem San Francisca.

S ovim neobičnim objavama misteriozna osoba je počela prošlog petka te je u samo nekoliko dana prikupila preko 100 tisuća sljedbenika.

- Iskreno, krcat sam zahtjevima medija i zahtjevima za novac, a nije prošlo niti tjedan dana - objavljeno je na Twitteru nepoznatog dobročinitelja koji je u intervjuima medijima poručio kako se radi o 'društvenom eksperimentu dobrih namjera'.

Oni koji su uspjeli doći do novaca morali su riješiti zagonetke.









- Tamo ćete pronaći bijele labudove, a ako imate sreće i bijelu omotnicu. (Prelagano) - jedan je od postova koji su objavljeni, a uz njega je ostavljena i fotografija mjesta.









Sretni pronalazači omotnica usrećili su se tako sa 100 američkih dolara, a jedan od njih je i Adam Wenger (27), koji je pronašao čak dvije omotnice tako da se usrećio s 200 dolara.

- Svoje kolege sam počastio pizzom te ću platiti kaznu za parkiranje - rekao je sretni Adam.









HiddenCash inače tvrdi da je u biznisu s nekretninama te da se nada kako će oni koji pronađu novac iskoristiti ga za dobra djela.

Putem Twittera je poručio i kako će novac uskoro početi ostavljati i u druge gradove u Kaliforniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:56