VIĐEN U NOĆNOM KLUBU

DENNIS RODMAN PIJAN K'O MAJKA Povraćao po hotelu, a na hodniku je obavio i veliku nuždu

 AFP

MIAMI - Ni tri dana nisu prošla otkako je bivši košarkaš i prijatelj sjevernokorejskog vođe Kim Jong-una Dennis Rodman izašao iz klinike za odvikavanje od alkohola, a već je viđen kako jedva stoji na nogama od pijančevanja.

Izvori New York Posta koji su željeli ostati anonimni ekscentričnog su 'Crva' vidjeli u novootvorenom noćnom klubu E11even u Miamiju. Oblokavao se koktelima, a konobari su u jednom trenutku prestali brojati koliko je rundi okrenuo.

U klub je došao sam oko 23 sata u subotu, a navodno je već bio pijan.

Rodman se u kliniku za odvikavanje prijavio netom nakon povratka iz svog posljednjeg posjeta Sjevernoj Koreji, gdje je slavio rođendan mladog vođe i velikog obožavatelja košarke Kim Jong-una. Uoči egzibicijske utakmice koju je organizirao zajedno s nekolicinom drugih bivših zvijezda NBA, poput Marilyn Monroe mu je maznim glasom zapjevao 'Happy Birthday'.

Još dok je bio u Pjongangu, tijekom jednog bizarnog intervjua za CNN postalo je jasno da se ondje ubija od alkohola. U ponedjeljak su dobro upućeni izvori iz Južne Koreje javili da je komunistički režim Rodmana praktički otjerao iz države zbog pretjerano razuzdanog ponašanja. Navodno je potpuno uneredio hotel u kojem je boravio - povraćao je gdje god je stigao, a na hodniku je obavio i veliku nuždu.

Cijeli se posjet pretvorio u sveopću bizarnost da mu je čak i njegov menadžer savjetovao da se ode prijaviti u kliniku. Ondje je proveo protekla tri tjedna, no čini se da to nije bilo dovoljno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:30