SEKSI U MINICI?

VIDEO: KAKVA BLAMAŽA! Pjevačici usred nastupa uživo na pozornici ispao higijenski uložak između nogu

 Screenshot

Meksička pjevačica Patricia Navidad (42) osramotila se kao nikada kada joj je tijekom nastupa uživo, koji je prenosila državna televizija, nasred pozornice ispao higijenski uložak.

Patricia je imala na sebi kratku plavu haljinicu i pjevala je pjesmu 'Viva Mexico', kada se nesreća dogodila i to naočigled svih.

Pjevačica je napravila grimasu kada je shvatila što se dogodilo ispred tisuće gledatelja, no umjesto da prekine nastup, nastavila je pjevati bez falšanja.

Na Twitteru je kasnije napisala kako se ne srami onoga što se dogodilo, nakon što su mnogi počeli sumnjati da je to učinila namjerno.

- Želim da bude jasno da nikad ne bih sama bacila uložak. Hvala, volim vas - kazala je pa dodala: - Ovo nije nešto zbog čega bih se trebala sramiti. No umjesto da upiru u mene prstom i sude mi, muškarci bi trebali biti svjesni da postoje zbog žena.

Patricia Navidad postala je slavna kada je sa 17 godina osvojila titulu 'Miss Sinaloe'. Glumiti je počela u sapunicama u ranim '90-im, a potom je počela pjevati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 23:52