ZAVRŠIO U ZATVORU

LAŽNO SE PREDSTAVLJALA Muškarac pokušao zadaviti ženu jer njen profil na internetu nije bio odgovarao stvarnosti

Ilustracija
 Danijel Soldo / CROPIX

Cornelius Jefferson (33) mislio je da je upoznao ženu svog života preko interneta. S obzirom da je ona živjela u drugoj državi, ovaj Amerikanac odlučio se preseliti iz Georgie u istočni Kentucky kako bi bio s njom. Ipak, kada je upoznao ženu za koju je mislio da je ostvarenje njegovih snova, shvatio je da su stvari zapravo drugačije.

Prema policijskom izvještaju između njih je izbila žestoka svađa jer je Jefferson postao bijesan kada se ispostavilo osoba zbog koje se preselio zapravo nije onakva kakvom se predstavljala na internetu.

Koliko ga je to uznemirilo govori činjenica da je u potpunosti izgubio kontrolu nad sobom te je postao nasilan. Nesuđenu ljubavnicu zgrabio je s dvije ruke oko vrata pa ju je počeo daviti. Osim toga nesretnu je ženu gađao hranom, pa je na kraju pobjegao s dva kofera u rukama.

Policija ga je uhitila nakon što ga je pronašla dok je hodao po lokalnoj cesti. Optužen je zbog napada te se trenutno nalazi u pritvoru.

Zamjenik lokalnog šerifa, Gilbert Acciardo Jr., rekao je da ne znaju kakvu je sliku optuženi nasilnik imao o ženi zbog koje je napustio svoj dom i u čemu se razlikovala od one koju je upoznao uživo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:48