DOSJETLJIVA SELIDBA

FOTO: SIGURNA DOSTAVA! Mladić uhvaćen kako na automobilu balansira držeći nezavezan hladnjak

 Facebook

Dvojac s Novog Zelanda uhvaćen je u očajničkom pokušaju da presele hladnjak unatoč tome što nisu imali nikakvo uže da ga zavežu za krov automobila.

Stoga su došli na nesvakidašnju ideju - dok je jedan vozio, drugi se popeo na crni Nissan i na krovu automobila rukama pridržavao frižider.

Fotografija koju je uslikao netko tko se vozio iza dosjetljivih mladića prikupila je na Facebooku preko 700 likeova i više od 500 puta je podijeljena.

Nakon što su fotografiju svi masovno počeli komentirati, javio se i mladić koji je balansirao na krovu automobila držeći hladnjak.

- Da, to sam ja. Nismo imali uže, a trebao nam je taj frižider, i došli smo doma sigurno - napisao je Daniel Jackson i onima koji su ga osuđivali odgovorio: - Ne bi željeli vidjeti šta smo sve prevezli na tom krovu.

- Pridržavao sam ga kako ne bi pao i ozlijedio druge vozače. Udaljenost je bila samo kilometar i nismo išli više od 20 na sat, stoga smirite se - dodao je.

Ipak, slučaj je komentirala i policija.

- Opasnost od ozljede ove osobe ili drugih sudionika u prometu te automobila je bila velika - kazao je inspektor Scott Webb za New Zealand Herald.

Ranije ovog mjeseca australska patrolna policija podijelila je svoje fotografije s cesta. Otada su prikupili više od 100.000 fanova koji i sami objavljuju fotografije nesmotrenih vozača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:44