POLUDJELA SUPRUGA

ZABILA MUŽU NOŽ U PRSA JER OBOŽAVA UTRKE 'Bog mi je rekao da to uradim'

 Hawkins County Sheriff's Office

Amerikanka Stephanie Hamman (23) uhićena je zbog pokušaja ubojstva svoga supruga, Stevena, nakon što ga ubola nožem u prsa jer obožava gledati automobilske utrke NASCAR.

Naime, gospođa Hamman je jedno jutro sjela u svoj automobil pa se s njim zabila u crkvu, a poslije toga je pozvala svoga muža u pomoć. On ju je našao kako leži ispred oltara s velikim kuhinjskim nožem kojeg je zabila u njegova prsa.

On je poslije toga otišao kući gdje je uklonio nož i pozvao policiju.

Kada je policija došla u bolnicu počela je ispitivati poludjelu ženu. Ona im je rekla kako je odlučila živjeti za boga. Ispričala im je kako joj je bog rekao da prestane pušiti marihuanu po cijele dane jer ona prema riječima boga služi samo za opuštanje navečer.

- Volim je pušiti. Nekada kada je pušim vidim stvari koje drugi ne vide. Zar nije bog dobar? rekao mi je da će se ovo dogoditi. Samo me pogledajte, dobro sam - izjavila je gospođa Hamman.

Osim toga ispričala je kako joj je bog rekao da 'mora otići u crkvu', što je ona prema svemu sudeći doslovno shvatila.

Što se tiče razloga zbog kojeg je vlastitom mužu zabila nož u prsa, rekla je kako je to napravila je 'štuje utrku NASCAR'.

Dodala je kako se molila da ne upotrijebi nož te je upitala policiju je li joj muž mrtav. Doznala je da je živ te da se nalazi u istoj bolnici gdje je ona privedena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:31