EPIDEMIJA U ELFU

BOLNICA U NJEMAČKOJ Čak sedam igrača ima gripu, Löw: Ne znam tko će igrati protiv Francuske...

 AFP

Izbornik njemačke reprezentacije Joachim Löw dan prije četvrtfinalnog susreta protiv Francuske na Svjetskom prvenstvu izjavio je u razgovoru za radijsku postaju ARD kako sedam njegovih igrača ima simptome gripe ne navodeći njihova imena.

- Sedam igrača se nekako zarazilo virusom gripe, većina ima upaljeno grlo. Stoga je sada još prerano za donošenje odluke o početnoj postavi za dvoboj protiv Francuske, izjavio je Löw.

Pouzdani branič Mats Hummels nije igrao u osmini finala protiv Alžira zbog visoke temperature, ali je još u srijedu bio ponovno u punom treningu. Ipak, Löw je izjavio kako se njegovo stanje ponovno pogoršalo. - Matsovo stanje je lošije nego dan ranije, dodao je Löw.

Jedini igrač koji nije trenirao u srijedu zbog vrućice bio je pričuvni veznjak Christoph Kramer. - Putovanja po Brazilu i igranje u različitim klimatskim zonama utječe na imunitet igrača. Protiv SAD-a smo igrali po tropskom pljusku u Recifeu, a protiv Alžira smo igrali u hladnom Porto Alegreu. Svemu tome pridodajte i boravak u klimatiziranim prostorijama. No, trenutačna situacija nije toliko strašna, ne bih želio dramatizirati, rekao je Löw.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:45