ZAGREB ĆE GORJETI

BANDIĆ TAKOĐER PLANIRA PUT U BRAZIL 'Napit ću se sa svima vama ako uđemo u finale'

 Damjan Tadić/CROPIX

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni" za vrijeme SP u Brazilu u središtu Zagreba organizira najveću navijačku "FAN zonu", u ovom dijelu Europe, koju bi u mjesec dana moglo posjetiti dva milijuna ljudi.

U četvrtak, na dan utakmice Brazil - Hrvatska, je spektakularno otvorenje "FAN zone" i u 20.00 sati počinje nastup Tonyja Cetinskog. Također, tijekom sljedećih mjesec dana na Trgu bana Jelačića nastupiti će i Neno Belan, Marijan Ban, Belfast Food, Gazde, Majke te brojni drugi izvođači, izvijestio je danas klub navijača "Uvijek vjerni".

"Bit će to najveće sportsko i kulturno događanje godine, a svi posjetitelji će imati priliku sudjelovati u spektaklu putem brojnih interaktivnih zabavnih programa naših sponzora i partnera. Posebnosti ovogodišnje FAN zone su brojne, a produkcijski će biti na najvišem nivou. Svi posjetitelji imat će priliku pratiti sve utakmice Svjetskog prvenstva na velikom ekranu veličine 52 četvorna metra. Također, dodatno je osiguran iznimno bogat tematski zabavni program uz poznate hrvatske izvođače te bogata ugostiteljska ponuda. Za potrebe FAN zone radno vrijeme na glavnom zagrebačkom trgu bit će regulirano tako da program traje od podneva do dva sata iza ponoći", napominje klub navijača "Uvijek vjerni".

Riječ je dao i gradonačelnik Bandić koji je jako optimističan što se tiče dosega reprezentacije: "Uvijek trebate očekivati najviše, sve je moguće, lopta je okrugla. Mislim da ćemo daleko dogurati, a onda ćemo ići u Brazil. Napit ću se ako uđemo u finale skupa s vama. Bit će tu koja razbijena čaša, razbijena glava, ne daj Bože. Ali i to se dogodi, duge su noći, puno je utakmica. Ali to je sastavni dio velike fešte."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:04