NAJBIZARNIJI DETALJ

BAL VAMPIRA U BRAZILU Sucu koji nije vidio Suarezov ugriz nadimak je - meksički Drakula!

Najbizarniji detalj u priči o krvoloku Suarezu vezan je uz meksičkog suca Marca Antonia Rodrigueza koji nije vidio trenutak kad je prgavi urugvajski napadač ugrizao za rame talijanskog stopera, plačljivog dugajliju Giorgija Chiellinija. Meksikanac je, naime, poznat pod nadimkom Drakula, zbog frapantne fizičke sličnosti sa glumcem koji igra tu rolu u televizijskoj seriji.

Meksički Drakula nije vidio moment kad je njegov „urugvajski kolega“ zario zube u rame plahog talijanskog nogometaša koji je potom kao sumanut trčao po travnjaku, plačući pokazujući tragove ugriza na ramenu. Sudac ništa nije vidio pa je Suarez, barem zasad, prošao bez kazne.

Ipak, FIFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Suareza koji se mora očitovati o incidentu koji je već postao pravi hit na internetskim društvenim mrežama . Suareza mnogi uspoređuju sa slavnim boksačkim šampionom Mikeom Tysonom, koji je u ringu ogrizao komadić uha svojem suparniku Evanderu Holyfieldu.

Disciplinac FIFA-e Jim Boyce je kazao: - Vidio sam incident na televiziji. Nema sumnje da je Suarez sjajan nogometaš, ali ovo što je napravio zaslužuje svaku kritiku...

- Čini mi se kao da su svi jedva dočekali da Luis napravi pogrešan korak, bio je komentar urugvajskog izbornika Oscara Tabareza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:07