KAO ČAROBNI ŠTAPIĆ

13 SITUACIJA U KOJIMA JE SEKS ZAISTA RJEŠAVA SITUACIJU Ovo ste sigurno znali, ali ste zaboravili...

 Colourbox

Koliko su vam samo puta rekli da seks ne rješava ništa? I dok upuštanjem u intiman odnos sigurno neće popraviti stanje na vašem tekućem računu, svatko tko misli da seks ne pomaže očito nikada nije doživio rekuperirajuće efekte fenomenalnog orgazma u vrijeme glavobolje.

Women's Health složio je popis 13 situacija u kojima, vjerovali ili ne, seks zaista pomaže.

1. Kad ne možete zaspati

Što će vam šalica čaja ili čaša toplog mlijeka kada imate ovaj holistički lijek za nesanicu?

2. Nakon svađe

Rekao vam je da mu je žao. Oprostili ste i mislili ste to, no dio vas još uvijek ga želi istući. Umjesto po licu, ispljuskajte ga po stražnjici i kroz par minuta ponovo ćete se maziti kao i prije svađe.

3. Kad stres preuzme

Više ne možete sjediti u uredu, no sutra imate veliku prezentaciju i još morate sa šefom proći izvješća zadnjeg kvartala. Izgleda kako trebate što prije dogovoriti 'sastanak' sa svojom jačom polovicom koja će vas natjerati da zaboravite na Excel tablice i pita-grafove.

4. Propustili ste priliku za vježbu

Nitko ne osporava kako tjelovježba donosi brojne prednosti zdravog života, no odlazak u teretanu ponekad jednostavno nije u zvijezdama. Seks ne samo da od sudionika zahtjeva lagani kardio i fleksibilnost, već ih ostavlja sa smiješkom na licu kakav ćete rijetko doživjeti na satovima, recimo, joge.

5. Uhvatila vas je prokrastinacija

Obećali ste si danas složiti stvari u ormaru, i budete... odmah nakon što obavite ovaj važniji posao.

6. Putujete iz grada na par dana

Nedostajat će vam, i vi njemu, i bit ćete usamljeni i razdvojeni. Zaboravite na sve to i dopustite tijelima da se oproste na pravi način.

7. Dosada, ubojica vremena

Dosada je emocija koja može dovesti do donošenja poprilično nezdravih odluka poput punjenja limita na kreditnoj kartici online kupovinom ili šišanja vlastitih šiški. Zašto radije ne biste s partnerom ubili vrijeme u krevetu. Seks će vas spasiti od svih ovih 'opasnih' neseksualnih aktivnosti.

8. Doza energije usred dana

Ujutro ste odradili književni klub, potom imate krstitke od prijateljice, a već sada se osjećate umorno i usporeno i nemate pojma gdje ćete nabaviti energiju za sve te obaveze. Umjesto energetskog pića, posegnite za dobrim starim oksitocinom. U toku seksualnog odnosa pretpostavlja se da lučenje oksitocina u mozgu može izazvati osjećaje zadovoljstva, nježnosti i privrženosti.

9. Frizer je totalno promašio

Plakali ste, preboljeli to, zvali rodbinu pa ponovo plakali, no ništa više ne može vratiti frizuru koju ste imali prije no što vas je frizer unakazio. Srećom, ima jedna dosta dobra stvar koja će vam vratiti samopouzdanje.

10. 'Slučajno' ste kupili intimno rublje

Jedna kava previše i umjesto šetnje kroz obaveze vi šetate po dućanu intimnog rublja razmišljajući što će mu se više sviđati. Umjesto da vas pere grižnja savjest zbog lakoumne kupnje, uskočite u novi grudnjak i gaćice i on će vas uvjeriti da ste napravili dobru odluku.

11. Ne možete se dogovoriti oko filma

Vi ste za malo romanse, on je u elementu za akciju. Spojite ta dva žanra i preskočite film te uživajte u spektakularnom završetku.

12. Kasna rezervacija u restoranu, a vi umirete od gladi

Čekate na mjesto u novom restoranu otkada se otvorio i ne želite si pokvariti apetit. No, rezervacija u 22:30 toliko vas je naživcirala da ćete se parkirati na dječje igralište ako ne bude slobodnog mjesta. Svladajte glad zadovoljavanjem svojih seksualnih apetita.

13. Kratak godišnji, katastrofa hotel

Plahte kao da su napravljene od staklene vune, zrak kao da je prvo prošao kroz industrijsku zonu i ni malo ne želite znati kojim su to jezikom pričale bakterije u kupaoni. Jedan jedini način da zaboravite na užase svoje hotelske sobe jest da se malo zabavite. Samo ne zaboravite na 'Ne ometaj' znak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 08:25