JADI MLADE KINESKINJE

Otišla na spoj ‘naslijepo‘ pa ostala zatočena jer je iznenada uveden lockdown: Ljubav nije procvjetala...

Wang

 Screenshot Youtube
Iako se Wang nije žalila zbog ovog iskustva, dugotrajni lockdown nije pomogao ljubavi da procvjeta

Kineskinja je preko noći postala senzacija nakon što je objavila svoje video dnevnike koji dokumentiraju njezin život nakon što je zaglavila u kući muškarca s kojim je dogovorila spoj na slijepo, piše The Guardian.

Djevojka identificirana samo kao Wang je u nedjelju izašla na večeru u stan muškarca s kojim je dogovorila spoj na slijepo u Zhengzhouu u centralnoj Kini, gdje je veliki broj zaraženih u nekim dijelovima grada poslao tisuće ljudi u karantenu.

Nije bila u mogućnosti napustiti kuću muškarca s kojim je izašla na spoj, kazala je novinarima ovog tjedna. Dodala je da je u grad krenula na tjedan dana iz južne provincije Guangdong kako bi pronašla potencijalne udvarače.

Wang je brzo podijelila bizarno iskustvo s prijateljima na društvenim mrežama. - Postajem sve starija, pa me obitelj upoznala s 10 potencijalnih udvarača. Peti od njih mi je želio pokazati svoje kulinarsko umijeće, pa me pozvao u svoju kuću na večeru, kazala je Wang u jednom od svojih videa.

Također je objavila kratke videosnimke koji prikazuju njezin svakodnevni život tijekom lockdowna. Može se vidjeti njezina udvarača kako kuha za nju, obavlja kućanske poslove itd. Može ga se vidjeti i kako radi na svom laptopu dok ona spava.

- Osim toga što je šutljiv kao drvena lutka, sve drugo je prilično dobro, kazala je Wang kineskim medijima. - Iako je njegova hrana bila osrednja, i dalje ima volje kuhati, a mislim da je to odlično, kazala je.

Iako se Wang nije žalila zbog ovog iskustva, dugotrajni lockdown nije pomogao ljubavi da procvjeta.

Iskustvo koje je doživjela Wang nije jedinstveno. Prošlog mjeseca muškarac se našao u lockdownu dok je prenosio svoju prtljagu u Xi’anu u sjeverozapadnoj provinciji Shaanxi. Morao je posuditi poplun od susjeda.

Ono što je bilo neočekivano za Wang je to što su njezini video dnevnici postali online senzacija na kineskoj društvenoj mreži Weibo. Povezani hashtag je pregledan više od 5 milijuna puta širom Kine.

Ali popularnost koju je stekla Wang je dovela do neugodnosti za njezina udvarača. Ona je zato kasnije uklonila neke od video klipova. - Prijatelji su ga nazivali, a mislim da je ovo definitivno utjecalo na njegov život, pa sam ih uklonila, kazala je u videosnimci objavljenoj u utorak.

- Hvala svima na pažnji... Nadam se da će pandemija završiti uskoro i da će moje sestre koje nisu u vezi uskoro pronaći nekoga, kazala je, piše The Guardian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:32