ZVIJEZDE U SRPNJU

ŽELITE ZNATI ŠTO ĆE VAM SE TOČNO DOGAĐATI DO KRAJA OVOG MJESECA? Ovdje pročitajte najtočniji horoskop

Najbolji i najtočniji horoskop donosimo vam u suradnji s najčitanijim hrvatskim magazinom za astrologiju ASTRO MAGAZINOM.

Ovan

21.3. – 20. 4.

Postavljajte granice, zaštitite svoje „polje“

U pitanjima ljubavi nećete se osjećati „svoji na svome“, a u želji da prikrijete nesigurnost odlučivat ćete se na ishitrene reakcije koje će komplicirati situacije. Ljubavni počeci bit će zasnovani na fizičkoj privlačnosti čija je budućnost upitna, čemu će pridonijeti i ljubomora. Vaša podrška u ljubavi do 18. srpnja bit će Venera u Lavu, čije vam vibracije pomažu brzo povratiti samopouzdanje, i koja će vas učiniti privlačnima drugima. Nakon 22. srpnja vladavina Lava daje vam krila, a u vaš život unosi željena zbivanja. Bit će povećana količina i zahtjevnost obiteljskih obveza. Mogli biste graditi, rušiti, adaptirati, unajmljivati ili iznajmljivati stambeni prostor, premda srpanj nije naklonjen takvim aktivnostima. Mlađi Ovnovi neće podnositi zabrane, a roditelji ovog znaka će imati više posla i brige oko djece i odgoja.

Srpanj nije mjesec za zahtjevnije intelektualne i poslovne napore. Stres i nervoza iskazat će se kao visoka temperatura, prehlada, groznica, alergija ili glavobolja. Teže ćete podnositi visoke temperature. Osjetljive će vam biti i oči.

Vaš akcijski planer

18.-24. Ulijećete u probleme

Položaj Merkura upozorava na mogućnost neiskrenih prijatelja, tračeva i na povećane obiteljske i poslovne obveze. Pitat ćete se gdje je nestala vaša reputacija osobe čije se mišljenje poštuje. Na poslu se suzdržite od kritiziranja, a još nije vrijeme i za izlaganje poslovnih prijedloga.

Važni dani

6.7. Akcija, a potom razmišljanje bit će pogrešan izbor. Obrnite redoslijed: prvo razmislite, a zatim djelujte. Pažljivo vozite i poštujte saobraćajne propise.

22.7. Naglašena je važnost privatnih obveza, ali i vaša tvrdoglavost, naglost i nestrpljivost. Lako ćete se naljutiti i nepotrebno odgovarati na provokacije.

Bik

21.4. - 21.5.

Prepoznajete male stvari od velikog značaja

Ako ste u vezi, pred vama je jedan od najugodnijih mjeseci u godini, a srpanj će biti i razdoblje novih emotivnih poznanstava. Otkrivanje uzajamnih simpatija događat će neuobičajeno brzo, a s vremenom ćete spoznati da dijelite mnogo zajedničkih interesa. Nezadovoljstvo odnosom jačat će nakon 23. Srpnja, ali Venera u Djevici nakon 18.srpnja ukazuje na to da će ovakva stanja biti kratkotrajna. Privlačit će vas i putovanja i češće promjene boravišta, pa biste se mogli odlučiti na promjenu uobičajenog načina ljetovanja.

U poslu ne očekujte veće promjene. Sve će teći prema planu, možda sporije ili neizvjesnije, ali će intenzitet zbivanja oslabiti, što će vam odgovarati. Imat ćete dovoljno vremena da se pozabavite manjim poslovima. Bit ćete zadovoljni honorarnim zaradama, naročito do 8. srpnja, kada možete očekivati zaostale uplate, a imat ćete uspjeha i u polaganju ispita. Naklonost zvijezda pratit će vas do 22. srpnja kada prelazak Sunca u znak Lava mijenja vaše dotad opušteno i pomirljivo raspoloženje i donosi prolazni pad tjelesne izdržljivosti.

Vaš akcijski planer

10.-17. Fokus na zarade

Materijalni aspekti egzistencije zaokupit će vas u potpunosti. Shvaćate da niste dorasli svim situacijama, a naročito onima u kojima se kose vaš poriv za uživanjem i potreba za odgovornošću. Netko vam stavlja do znanja da vas treba, a vi se lomite između razuma i osjećaja.

Važni dani

1.7. Putem posla ostvarit ćete nova poznanstva i steći korisno znanje koje će vam koristiti u bliskoj budućnosti. Pročitajte knjigu intrigantnog naslova.

19.7. Budite oprezniji u prometu i poštujte signale svog organizma. Ne iscrpljujte se preko svojih mogućnosti, nego se zapitajte za koga i zašto to činite.

Blizanci

22.5. – 21.6.

Samopouzdanje vam je jako, vjerujete u uspjeh

Ostvarivat ćete ljubavne želje, naročito u prvoj polovini mjeseca, kada ćete ciljeve ostvarivati i uz podršku prijatelja. Vladavina Raka usmjerava vas prema odnosima; budete li znali prepoznati i sačuvati prave vrijednosti, ništa neće stajati na putu zadovoljstvu. U prvim danima mjeseca mogući su ljubavni izleti u nepoznato, naročito ako vaš privatni život pati od monotonije. Ako priželjkujete ozbiljnu vezu, nudi vam se prilika za to. Mladi Mjesec u Raku 16. srpnja naglašava neka važna obiteljska pitanja. Nasljedstvo, novac roditelja i imovina rođaka bit će u fokusu, zahvaljujući kojima biste mogli riješiti poslovno pitanje. Pred vama je mjesec poslovnih ulaganja. Za neke ovo znači ulaganje novca i materijalnih sredstava, a za druge radni, vremenski i intelektualni ulog. Razmatrate nove poslovne opcije, dok pokrenuti poslovi počinju donositi profit i traže sve manji angažman. Napredak i ostvarenje ambicija činit će se jednostavnijim zadatkom, negoli je bio donedavno. Posvećivat ćete osobitu pozornost izgledu, na račun kojeg ćete dobivati mnogo komplimenata, pa i ljubavnih ponuda.

Vaš akcijski planer

18.-22. Zatomljeni osjećaji

Možda će vam se netko svidjeti, ali se nećete usuditi prići i započeti razgovor. Osoba o kojoj razmišljate stavlja vam do znanja da je načelno zainteresirana za prijedlog kojeg ste joj iznijeli, ali vi kupujete vrijeme. Budete li oklijevali, proći će optimalni trenutak.

Vremenska linija

4.7. Merkur će vas odvesti na zanimljivo putovanje ili vas usrećiti honorarnim poslom, a moguć je i razgovor poslovnog predznaka koji navješćuje iskorake.

16.7. Dan je kao stvoren za ostvarivanje zarada, uvećanje prihoda i dogovore s osobom iz obiteljskog okruženja. Konzultirajte odvjetnika, bit će jednostavnije i brže!

Rak

26.6.- 22.7.

Smognite snage za promjenu, iskoračite iz zone!

Probuđeno samopouzdanje i spoznaja da nemate što izgubiti ako prekoračite granicu, bit će privlačan mamac za osobe suprotnog spola. Nakon 18. srpnja, putovanja i bliske osobe kumovat će novim poznanstvima. Sklapat ćete nova poznanstva, a da ste stvoreni jedno za drugo ukazivat će snažna tjelesna privlačnost i tečna komunikacija. U srpnju započete veze bit će upečatljive; moguća je obnova prekinutih, pomirenje nakon teške svađe ili odluka o važnoj promjeni u odnosu. Izvjesne su i promjene u životu partnera. Neki će promijeniti način života, navike, a možda i mjesto boravka. Zbog Marsa u vašem znaku uživat ćete u poslovnim izazovima. Opseg poslova će se povećati, a naglašeni su i privatni poslovi koji mogu biti povezani s članovima obitelji, mjestom boravka ili rođenja i stambenim prostorom. Nakon 25.srpnja ne kupujte skupe, vrijedne stvari. Polažete li ispit ili vas očekuje važna prezentacija ili poslovni razgovor, uspjeh je neupitan. Kako su pred vama veće odgovornosti i zahtjevnih obveza, priuštite sebi barem tjedan dana odmora.

Vaš akcijski planer

14.- 22. Samoaktualizacija

Iskoračite iz zone sigurnosti, prihvatite rizik i izazov, jer će vam se višestruko isplatiti. Hrabrosti vam ne nedostaje, ona će biti vaše pogonsko gorivo koje vas tjera do kraja i koje vam neće dozvoliti da se predate. Zarada će vam omogućiti da darovima ili novčanom potporom razveselite drage ljude.

Vremenska linija

14.7. Vaša uloga u obitelji postaje sve značajnijom. Neke osobe postat će ovisne o vama, što ćete vi biti skloni interpretirati kao dokaz ljubavi. Ipak, razmislite je li baš tako.

19.7. Znanje, diploma i stručna sprema bit će važan čimbenik poslovnog razvoja. Nekome se divite zbog utjecaja kojeg ima na druge, a dotična osoba postaje vaš uzor.

Lav

23.7.-22.8.

Prije velikog iskoraka, posvetite se sebi

Krajnji je trenutak da prionete na ostvarivanje ljubavnih ciljeva i da se izborite za sebe. Kretanje Venere vašim znakom pomaže vam da mane, nedostatke i slabosti pretvorite u svoje prednosti, a na vama je da obećanja planeta ispunite. Možete proglasiti kraj usamljenosti. Dobivat ćete više pažnje, i moći ćete birati između dvije ili čak tri osobe. Povoljan utjecaj Jupitera omogućit će ostvarenje vaših ljubavnih planova i zaštiti vas od negativnosti. Vidljiva je intenzivnija potreba za samoćom. Mogli biste odučiti ostati koji dan sami u gradu, nakon što ispratite bližnje na ljetovanje. Utjecaj Jupitera doprinijet će poslovnom napretku i ugledu. Šefovi ili poslovni partneri bit će vam skloniji, utjecaj konkurencije neće biti tako poguban, a i materijalne okolnosti dobit će na kvaliteti, a neplanirani troškovi ipak neće naškoditi kućnom budžetu i materijalnom statusu. Mentalno zdravlje i ravnoteža tijela i duha zahtijevat će više skrbi negoli tjelesni aspekt. Idealna destinacija za ljetovanje bit će neko mirno mjesto.

Vaš akcijski planer

18.- 25. Uronjeni u ljeto

Izvjesno je povlačenje s prve fronte poslovnog bojišta. Izbjegavat ćete odgovorne i rizične poslove, i one koje vam oduzimaju mnogo vremena. Vikende ćete provoditi na moru ili posvećeni omiljenim aktivnostima, nastojeći većinu poslova obaviti preko mobitela ili mejla.

Vremenska linija

14.7. Vaše tjelesne potrebe i želje bit će obavijene velom tajne. Malo ćete pričati o sebi, kao i o osjećaju koje u vama bude razgovori s jednom osobom. Potreban vam je aktivniji erotski život, izborite se za njega!

23.7. Mogla bi vas uznemiriti jedna novost, ali će vas kratka konzultacija s nekim uvjeriti da je vaša reakcija bila pretjerana. Ograničavajuće uvjerenje vas koči u ostvarivanju ciljeva; što prije to uvidite, prije ćete ga ostvariti.

Djevica

23.8.- 22.9.

Povežite se s drugima, jer ste zajedno jači

Iako će za to biti prilika, srpanj nije pogodan mjesec za sklapanje novih veza, dok će zauzeti biti posvećeni obitelji. Partner i rođaci bit će vam i prijatelji, suradnici u ostvarenju poslovnih i intimnih planova, poboljšat ćete odnos s djecom, kao i s bliskim rođacima i starijim osobama. Velika količina poslovnih obveza u prvim danima mjeseca poticat će nervozu pa će vam se činiti da gubite kontrolu. Ne budete li djelovali u skladu s planom, radni učinak bit će manji od očekivanog i realnog. Ipak, naklonost planeta u znaku Raka održavat će vašu radnu formu i sposobnost. Neće biti većih uspona, padova, sukoba ili nepredviđenih situacija. Neke novčane smetnje iz prošlosti ćete riješiti. Mogli biste završiti otplatu nekih rata ili zaraditi putem povremenog rada, pa ćete imati osjećaj da raspolažete s više novca nego dosad. Tijekom druge polovine mjeseca moguće su prolazne smetnje koje će biti povezane sa želucem ili probavom. Zamišljenost ili rastresenost povećat će nespretnost pa ćete povremeno gubiti, zaboravljati ili razbijati stvari.

Vaš akcijski planer

10.-16. Budite tajnoviti

Briljirat ćete u uvjetima poslovnih pregovora i ostavljati dojam. Ipak, ovo neće biti garancija uspjeha. Da biste ga ostvarili, prezentirajte svoje ideje oprezno, stavljajući prikriveno, ali nedvosmisleno do znanja da imate adute u rukavu koje zasad ne želite otkriti. Prijatelji vas inspiriraju.

Vremenska linija

19.7. Nemate razloga povlačiti se u pozadinu zbivanja, niti sumnjati u svoje sposobnosti ili nečije namjere. Dajte sebi slobodu za djelovanje!

29.7. Nečiji utjecaj na vas je pozitivan. Postat ćete svjesniji sebe i svojih vrijednosti. Krenite na odmor mirno, jer se vaši planovi i nade ostvaruju.

Vaga

23.9. - 22.10.

Kontrolirate li ego, kontrolirat ćete život

Želje će vam biti velike, ali ćete ih pokušavati ostvariti ne uvijek na najprikladniji način, niti primjerenim sredstvima. U drugoj polovini srpnja povećana je mogućnost avantura, tajnih veza i zakulisnih ljubavnih igrica. Ako ste u duljoj vezi ili braku, mnogo ćete tražiti i očekivati, a drugoj strani činit će se da premalo dajete zauzvrat. Zadnji dani u mjesecu pružaju vam realniji uvid u odnos. Neće vam biti lako donijeti odluke jer će one iziskivati kompromise i fleksibilnost koji iziskuju mudrost i zrelost kod obe strane. Vaši se planovi neće odvijati onako kako ste željeli ali ćete se uhvatiti se u koštac s izazovima i uspješno ih svladati, budete li izbjegavali nepromišljene poteze. Spretno ćete se koristiti utjecajnim poznanstvima i uživati ćete podršku i pomoć drugih. Očekujete li povišicu, napredovanje ili bolje radno mjesto, pripremite se za pozitivne promjene, a dobijete li novog šefa, suradnja će biti ugodna. Početkom mjeseca mogao bi vas uzrujati jedan dug, a riješit ćete ga uz pomoć prijatelja. Pad energije i živčanost obilježit će veći dio mjeseca.

Vaš akcijski planer

1.- 8. Vjerujte u sebe

Onih kojima je stalo do vas ima, ali sve dok im ne date znak, neće im biti jasno što trebaju učiniti i kako vam mogu ugoditi. Odnosi s najmlađim članovima obitelji kreću silaznom putanjom; da biste zaustavili negativan trend, presijecite ga otvorenim razgovorom.

Vremenska linija

27.7. Imajte više povjerenja u sebe i vještine komunikacije, jer će vam poći za rukom i ono što ste smatrali za sebe gotovo nemogućim. Uspostavite dogovor!

29.7. Svakodnevni poslovi zahtijevat će mnogo strpljenja i organizacijske sposobnosti, a ispostavit će se da tomu niste dorali. Zatražite pomoć!

Škorpion

23.10. - 21.11.

Učvršćujete prijateljstvo, sklapate poslove

Šetnja Venere znakom Lava raspirit će ljubavne ambicije. Potisnute želje buknut će u punoj snazi, samokontrola će oslabiti a vi ćete strastveno, velikim koracima, birajući prečice, krenuti u ljubavne pohode. Dogodi li vam se situacija koju ćete doživjeti kao poraz, bit ćete očajni, pa i spremni na osvetu. Neki će, razočarani u ljubavi, potisnuti želje, i uroniti u svijet posla. Ako ste u vezi ili braku, ignorirat ćete partnera. Raspoloženje će vam varirati do mrzovolje i ćudljivosti što će unijeti pomutnju i izazivati razmirice. Srpanj će naglasiti potrebu da obitelji osigurate sigurniju budućnost. Neki će, s tim ciljem, godišnji odmor posvetiti sezonskom ili honorarnom poslu, koji će možda iziskivati i privremenu razdvojenost od obitelji. Naglašena deveta kuća ističe potrebu profesionalnog napredovanja, učenja i usavršavanja. Neki će otputovati ili odseliti u inozemstvo, a intenzivirat će se i prijateljske i poslovne veze sa strancima. Sunce u vama naklonjenom Raku obećava izdržljivost i dobro zdravlje. Bit ćete "zagovornici" poroka poput cigareta, kave i alkohola.

Vaš akcijski planer

6.-11. Utjecaj rodbine

Privest ćete kraju neke poslove. Snažan utjecaj na vaše planove imat će roditelji i pojedini rođaci. Moguće je da se neće slagati s vašim odlukama i planovima, ili će pokušati utjecati na njih. Moguća su i neugodna iznenađenja u vidu podmirenja dugova i neplaniranih troškova.

Vremenska linija

6.7. Probleme u komunikaciji sa starijom osobom riješit ćete kompromisom. Napravite ustupak, jer ćete tako stvoriti manevarski prostor.

25.7. Netko vam je stavio do znanja što želi, na vama je da donesete odluku. Preispitujete namjere dotične osobe, ali bi bilo bolje da razmislite o svojima.

Strijelac

22.11.- 21.12.

Važno je natjecati se, ali i istaknuti se!

Kretanje Sunca vašom osmom kućom stavlja naglasak na duboke osjećaje, pripadanje te na kvalitet seksualnog života. Neke susrete ili flertove držat ćete u tajnosti ili manje izlaziti udvoje na javna mjesta. Ponekad ćete biti skloni i prešućivanju, naročito ako znate da time imate veće šanse za ostvarenja osjećajnih želja. Nezadovoljnima odnosom i slobodnima bit će potrebni izazovi, pa nećete prezati pred nevjerom. Slobodni će s lakoćom stvarati prigode za flert i nove veze, dok se zauzetima savjetuje da pronađu recept protiv monotonije. U poslu ćete biti prepuni planova. Htjet ćete što više toga obaviti sami pa ćete ponekad ostajati bez potpore ili mišljenja iskusnih osoba koje su spremne pomoći. Druga polovina srpnja markantna je u smislu osmišljavanja velikih projekata, i poduzimanja koraka na planu njihove realizacije. Velika energija tjerat će vas na rad, isticanje i zalaganje. Zahvaljujući velikoj energiji i karizmi, silovito ćete krčiti put prema uspjehu i ostvarivati zarade. Fizička aktivnost i zanimljivi mentalni poticaji umirivat će vas i fokusirati vam misli.

Vaš akcijski planer

18.- 25. Izlazak u javnost

Željni ste pobjeda i spremni učiniti sve što je potrebno da biste ih ostvarili. Sunce i Merkur ustoličili su se u znaku Lava, pa je vaša energija nepresušna. Usmjerite je pozitivno, a dane odmora posvetite brizi za zdravlje, jačanju forme i neformalnim razgovorima za skorašnje poslove.

Vremenska linija

12.7. Ovo je dan komunikacije, dogovora, planova i kretanja. Neće vas držati vrijeme ni mjesto, a ono što pokrenete, to ćete i završiti velikom brzinom.

22.7. Sve će krenuti nabolje. Partner će vam uzvraćati ljubav, šef vas podržava, prijatelji pozivaju na izlaske, a ako vam je draga osoba bolesna, živnut će.

Jarac

22.12. - 20.1.

Uspješno koristite svoje, ali i resurse drugih

Bit ćete otvoreni za intimni odnos, pa je srpanj pogodan za sklapanje novih poznanstava. Bit ćete skloniji dokazivanju, pa i rizicima, a to će, osobito zauzetima, priskrbiti trenutke dubljih uvida u odnos, koji će vas ojačati u odluci. Bez obzira na to kakva ona bila, neće bi ishitrena. Od partnera ćete očekivati podršku i odanost, iako naglašena sedma kuća ukazuje i na rivalstvo i borbu moći. Zato «bračne igre» vodite diskretno, s dozom lukavosti. Vaša će ljubavna stremljena biti usmjerena u budućnost, što može značiti i to da ste spremni na brak ili roditeljstvo. Prilagođavat ćete se vješto novim poslovnim prilikama, a premda bi očekivana unapređenja i nagrade mogle izostati, stječete poštovanje nadređenih koje će uskoro rezultirati željenim ostvarenjem. Novac će postati važna tema, a planetarna zbivanja obećavaju pozitivan ishod financijskih poteza. Iako ćete biti otporni, zdravstveno stanje i raspoloženje ovisit će u značajnoj mjeri o drugima, pa se pobrinite za to da se okružite osobama u čijoj se blizini ugodno osjećate.

Vaš akcijski planer

13.- 17. Diplomatske vještine

U ovom razdoblju usvojit ćete važne lekcije iz bračnog ili poslovnog odnosa. Neće biti lako održavati ravnotežu i odnos ravnopravnosti, ali će vam to polaziti za rukom. Ključ je u kombinaciji odlučnosti, aktivnosti i osluškivanja potreba drugih.

Vremenska linija

12.7. Naglašena je potreba da doprinesete svom zdravlju i da promijenite loše navike. Radit ćete na fizičkoj kondiciji i mnogo ulagati u izgled.

17.7. Zainteresirat će vas neuobičajeni događaji koji se ne mogu racionalno objasniti. Odgovore dobivate kroz literaturu i od upućenih sugovornika.

Vodenjak

21.1. - 18.2.

Sputajte poriv za destruktivnom dominacijom

Onima koji ne žele srpanj provesti sami, razdoblje do 8. srpnja najizglednije je za ostvarivanje osjećajnih želja. Zbivanja koja će uslijediti nakon toga nude mogućnost burnih, ali kratkih veza pa ćete, nakon mnogo strasti i velikih očekivanja, uvidjeti kako ipak niste jedno za drugo. Uzrok neslaganjima sa stalnim partnerom bit će i ljubomora koja će pojačati strahove; kako i njemu predstoje stresni dani i pojačani pritisci, nastojte mu biti podrška.

Zaštitite svoju intimu od javnosti, znatiželjnih osoba i štetnih vanjskih okolnosti koje će se odražavati u vašoj obitelji. U poslovnom životu imat ćete više uspjeha nego u ljubavnom, premda će i u ovom području biti važno pojačati oprez i štediti energiju i živce. Veze i poznanstva bit će osobito korisni u rješavanju poslovnih sporova, tužbi ili čak parnica.

Bit ćete spretni s rukama, a zanatlije očekuje financijski uspješan mjesec. Druženje s prijateljima, izlasci i kraća putovanja, bit će za vas izvor sreće i zadovoljstva, a boravak u prirodi i ljetni sportovi odagnat će živčanost i unutarnju napetost.

Vaš akcijski planer

23.- 31. Izloženi javnosti

Bit će situacija u kojima ćete morati braniti svoje stavove, postupke i odluke, boriti se za sebe i dokazivati osobama do čijeg vam je poštovanja stalo. Htjet ćete voditi sami sve svoje bitke, ma kakve one bile ali, ako zatražite pomoć, dobit ćete priliku naučiti više o sebi i drugima.

Vremenska linija

6.7. Napori koje ulažete na planu novca i zarada donose prve rezultate. Zaintrigirat će vas mogućnost da do sredstava dođete preko umjetnosti ili originalnih zamisli.

31.7. Prilagodite se, jer samo udruženim djelovanjem, fleksibilnošću i kompromisima možete uskladiti svoje želje i potrebe s drugima.

Ribe

19.2. - 20.3.

Ustrajte u svojim zahtjevima, ne prilagođavajte se

Vaše će se želje plesti oko mirnog života, u kojem se ne morate previše mučiti da biste ostvarili ljubavne želje. Steći ćete povjerenje i naklonost onih koje želite osvojiti, što će vam omogućiti da ostvarite neke svoje ljubavne ideje. Zauzeti će uživati udvoje, a sve nedoumice, sumnje ili stare probleme riješite tijekom prve polovine mjeseca. Potkraj mjeseca mogli biste prekinuti nestabilnu ili površnu vezu. Skladna komunikacija, odgovorno ponašanje i skrb za voljene odlike su koje će krasiti odnose s bližnjima u prvoj polovini mjeseca. Poboljšat ćete odnose s roditeljima, a od bake ili djeda primiti materijalnu pomoć ili vrijedan savjet. Roditelji će se moći pohvaliti poslovnim uspjehom djeteta. U prvoj polovini mjeseca bit ćete u odličnoj formi, koncentrirani, odgovorni i pouzdani i kad je posao posrijedi. Osim bolje zarade, otkrit ćete i nove načine poslovanja, doprinijeti poslovima zanimljivim idejama i pomalo neobičnim rješenjima, a profitirat ćete i od pomoći rođaka i roditelja. Nakon 23. srpnja jača svijest o važnosti zdravlja.

Vaš akcijski planer

6.-17. Snaga emocija

Ovo su dani uživanja u mirisima i bojama ljubavi, osjećajnog sjedinjenja i uspostavljanja odnosa bliskosti. Slobodni će na krilima romantike uploviti u novi ljubavni početak, a svježe zaljubljeni biti opijeni čarolijom upoznavanja. Izražavat ćete osjećaje na maštovite načine.

Vremenska linija

19.7. Sve će teći prema planu ali, umjesto dogovora, uslijedit će novi izazovi. Pomišljat ćete na prekid ljubavne veze ili poslovne suradnje, ali znate i sami da se takve odluke donose hladne glave.

28.7. Moguće su prepirke oko raspodjele kućnih obveza, odgoja djece ili odluka koje se tiču ljetovanja. Ne odstupajte od svojih želja a, da biste ih ostvarili, zaigrajte lukavo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 17:36