PRIDRUŽITE NAM SE!

ZDRAVO DISANJE KAO PREDUVJET ZDRAVOG ŽIVOTA Nova generacija lijeka Meralys za odčepljenje nosa i zaštitu nosne sluznice.

Svi smo dobro upoznati s osjećajem teške maske na licu, začepljenosti i neprestanog curenja nosa, a već sada nam je muka kada se sjetimo da su mjeseci u kojima su to učestale pojave – pred vratima. Srećom, uz lijekove koji pomažu odčepljenju nosa čime olakšavaju disanje, s nekoliko trikova pravilnoga disanja, većina se spomenutih tegoba može na vrijeme izbjeći ili barem u velikoj mjeri ublažiti.

Tvrtka JGL d.d. iz Rijeke upravo je lansirala novu generaciju lijeka Meralys za odčepljenje nosa i zaštitu nosne sluznice. Meralys HA* je OTC lijek i osim standardne formulacije (ksilometazolinklorid koji je zaslužan za smanjenje otoka nosne sluznice i odčepljenje nosa te morska voda koja razrjeđuje sluz) dodatno je obogaćen i hijaluronskom kiselinom koja je prirodni ovlaživač s dugotrajnim učinkom. Ona štiti i vlaži sluznicu nosa te omogućuje njezinu bolju regeneraciju nakon učestalih zimskih hunjavica i prehlada.

S obzirom na sinergiju ovih triju komponenti, Meralys HA* je superioran i potpuno jedinstven proizvod na našem tržištu koji svojim konceptom „3u1“ učinkovito oslobađa dišne puteve i štiti sluznicu nosa. Meralys HA* inovativan je nazalni dekongestiv koji će olakšati tegobe uzrokovane začepljenjem nosa i otežanim disanjem te vam na taj način omogućiti miran dan i ugodan san.

Zdravo disanje preduvjet je zdravog života

Koliko je disanje važno za život, dovoljno govori činjenica da bez hrane i vode možete živjeti čak nekoliko dana, ali bez zraka maksimalno nekoliko minuta. Pravilno disanje je često okarakterizirano kao preduvjet za zdrav i kvalitetan život. Uzrečice poput ‘udahnite život (zrak) punim plućima’ poznate su kao motivacijske i pozitivne izreke koje nas potiču da živimo radosno i bez susprezanja, dok je duboko disanje sastavni dio mnogih fizičkih aktivnosti koje poboljšavaju naše mentalno i fizičko zdravlje. Naravno, pretpostavka za sve to su prije svega zdravi dišni putevi u punoj funkciji, a naš nos bi, kao prva karika respiratornog sustava, trebao biti prohodan za svaki novi udisaj.

Kako bismo zajedno proširili svijest o važnosti zdravog disanja i održavanja higijene nosa kao polazišne točke za zdrav i funkcionalan dišni sustav, pridružite nam se u subotu 14. i 21. studenog od 9 h do 21 h u zagrebačkom City Centre one West u kojem organiziramo cjelodnevne zabavne i edukativne aktivnosti. Uz Meralys HA* promotivne aktivnosti, održat ćemo i nagradnu igru s vrijednim nagradama koje će vam biti pri ruci kada započne sezona prehlada i hunjavica.

Stoga dobro proučite našu web stranicu te facebook stranicu JGL obitelj , doznajte sve o novom lijeku Meralys HA* i u subotu krenite pravac City Center one West. Kad nos ne radi, radi Meralys HA*!

*Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika i ljekarnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 09:11