DOBRI DOKTORI

REVOLUCIJA ZA PACIJENTE Lansiran je Dodo.hr, novi servis za online naručivanje kod doktora

ZAGREB - Lansiran je Dodo.hr, novi servis za online naručivanje kod doktora, objavili su danas iz EPH Digitala.

Dodo, skraćenica od Dobri doktori, revolucionarni je servis koji građanima omogućuje da brzo i jednostavno pretražuju doktore i njihove slobodne termine, te se, u samo nekoliko klikova, naruče za pregled ili zahvat kod dermatologa, zubara, ginekologa, oftamologa, ortopeda, urologa i drugo.

'Dodo.hr štedi vrijeme i novac', kaže Miran Pavić, direktor EPH Digitala. 'Nema telefoniranja u ordinacije, nema čekanja, nema telefonskih automata. Termin dobijete odmah, točno onaj koji vam odgovara', kaže.

Direktor EPH Digitala Miran Pavić, direktorica projekta Ivana Ivanović i tim koji je razvio portal

Dodo je za građane potpuno besplatan, a obuhvaća najbolje poliklinike, ordinacije, klinike i privatne bolnice.

Nastao je po uzoru na slične servise diljem svijeta koji su olakšali i ubrzali odlazak kod doktora. 'Nikad lakše do termina, besplatno i iste sekunde', kaže Pavić.

Osim sloboodnih termina, građani mogu pregledati vodeće doktore po svim specijalizacijama, njihove cjenike, iskustvo i obrazovanje, osiguranje koje pokriva njihove preglede, ocjene i recenzije drugih pacijenata te brojne druge korisne informacije.

Vrijednost servisa prepoznao je i tehnološki gigant Samsung, koji je partner Dodo. Više od 200 vodećih hrvatskih doktora i ordinacija prijavilo se za Dodo servis, a voditelji projekta kažu da je interes ogroman te da će brojka brzo rasti. 'Osim 200 doktora kod kojih se već možete naručiti, imamo još 50-60 predbilježenih doktora iz svih dijelova Hrvatske. Stavljamo ih na servis najbrže što možemo', kažu voditelji Dodo.hr.

Dodo je najavljen u veljači ove godine, a voditelji kažu kako nisu očekivali tako veliki interes medicinskih ustanova, pa je projekt odgođen za mjesec dana.

'Dodo već koriste neki od najuglednijih i najtraženijih hrvatskih doktora', kažu u Dodo projektu, 'jedva čekamo da korisnici počnu koristiti sve pogodnosti Dodo sustava.'

EPH Digital, u sklopu kojeg je lansiran Dodo servis, jedna je od najvećih i najbrže rastućih digitalnih mreža u regiji. Osim upravo predstavljenog Dodo.hr, EPH Digital sastoji se od Jutarnji.hr, Gloria.hr, Bestseller online knjižare, Dobra-hrana.hr, Autoklub.hr, LikeCroatia.hr i brojnih drugih portala.

Dodo online naručivanje kod doktora možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:38