MAMA NIJE SRETNA

VIDEO: TINEJDŽER OSVOJIO NAGRADU ŽIVOTA SASVIM SLUČAJNO Bio je u potpunom šoku kad je čuo što je glavna nagrada

 Screenshot

Ruski školarac 16-godišnji Ruslan Schedrin osvojio je na online natječaju mjesec dana boravka u hotelu s porno zvijezdom Ekaterinom Makarovom, poznatom i pod umjetničkim imenom Macy Ssens.

Ruslan je, naravno, rekao da je strašno uzbuđen, a Ekaterina, koja je u srednjim dvadesetim godinama, začudo nije u potpunosti isključila opciju seksa: ‘Ne bi se trebalo dogoditi, ali život je život.’

Međutim, tinejdžerova majka i sestra nisu nimalo sretne, štoviše bijesne su i smatraju da nagrada nikako nije premjerena za 16-godišnjaka, piše Mirror .

Ruslan je glumio kao dijete, no priznao je da je bio u potpunom šoku kad je saznao za nagradu. ‘Isprva nisam vjerovao, ali kad se ispostavilo da je istina, zahvalio sam web stranici i već sam bio prilično sretan. Nazvao sam prijatelje, ali ni oni nisu vjerovali. Sad su sretni zbog mene, a neki su i ljubomorni’, kaže Ruslan.

Dodao je da je Ekaterina ‘definitivno njegov tip žene’ te je uvjeren da će se majka i sestra ‘opametiti’. Dječak, prema pravilima nagradne igre, može prenijeti svoju nagradu na ‘službenog predstavnika’, a to bi u njegovom slučaju bio njegov otac. No, majka je i protiv toga.

Nagrada je dodijeljena stotisućitom posjetitelju stranice koja prodaje virtualno oružje za videoigre, a to je slučajno bio maloljetni Ruslan.

Ekaterina smatra da je 16 godina odlična dob za učenje na samostalnost, a njezina je ideja da s tinejdžerom negdje i otputuje. No, rekla je da će se oko toga svakako savjetovati s njegovom majkom. A što se tiče seksa, ne bi ga trebalo biti, no ‘nikad ne znate’, kaže Ekaterina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:14