AMERIČKI LAZARUS

VIDEO: SLUČAJNO SU U SNIJEGU NABASALI NA MALU, BIJELU, NEPOKRETNU GRUDU Bila je potpuno hladna, nisu osjetili ni otkucaje srca...

Obitelj Bingham nije mogla zatvoriti oči pred prizorom koji ih je dočekao u dvorištu to jutro na Dan zahvalnosti. Djeca su se izašla igrati u snijegu, no dočekalo ih je neugodno iznenađenje.
 Screenshot YouTube

Naime, Binghamovi su ujutro na Dan zahvalnosti odlučili izaći pred svoju kuću u Utah i uživati u snijegu. Tome su se posebno veselila djeca, a imali su i sreće jer je taman pao friški snijeg.

No, igra nije dugo trajala kad se jedno dijete spotaknulo o malenu, bijelu mačkicu koja je već djelovala mrtvo, bila je zarobljena pod snijegom, potpuno hladna iako ne posve ukočena. Premda nisu osjetili otkucaje srca, ipak su unijeli mališu, umotali ga u toplo i masirali pokraj vatre.

Otac Branden Bingham oživljavao je mačka čitavu vječnost i već kad je mislio odustati i zaključio da mu nema spasa, mačkica se počela micati. Nevjerojatno, ali vratila se među žive. Binghamovi su mu dali ime Lazarus smatrajući njegovo oživljavanje čudom.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:31