TV LEGENDA

VIDEO: NAKON 25 GODINA ODLAZE ‘KUĆNI LJUBIMCI’ Urednici skinuli s programa popularnu emisiju Antuna Ponoša

 Facebook

Popularna emisija Kućni ljubimci nakon čak 25 godina ‘radnog staža’ prestaje se emitirati na HRT-u. Vijest je objavio autor emisije, Antun Ponoš, na Facebooku koji je napisao:

‘Emisiju Kućni ljubimci od 26. prosinca 2015. godine gledajte na drugoj televiziji!

Odlukom programskog uredništva emisija Kućni ljubimci više se neće emitirati u programu HRT-a. Sutra 18. prosinca pogledajte predzadnju, a 25. prosinca na Božić, zadnju emisiju.

Zahvaljujem svima koji su podržavali moj rad i emisiju.

Pozivam vas da i dalje nastavimo pomagati kućnim ljubimcima i surađivati jer ja nastavljam svoj rad i emisiju na drugoj televiziji o čemu ću vas uskoro obavijestiti. Volite kućne ljubimce i pomažite im!’





Emisiju "Kućni ljubimci" od 26.12.2015. godine gledajte na drugoj televiziji!Odlukom programskog uredništva emisija "Ku...

Posted by Antun Ponoš on Thursday, December 17, 2015




Ponoš je iznio i neke zanimljive podatke. U proteklih 25 godina emitirane su 1.324 emisije Kućni ljubimci u kojima je sudjelovalo više od 40.000 gostiju i udomljeno je više od 100.000 kućnih ljubimaca.

Gdje i kad će se nastaviti ova jedinstvena emisija koja je uvelike pomogla i životinjama i njihovim vlasnicima, uskoro ćemo saznati.

Pogledajte kako je izgledala prva emisija o kućnim ljubimcima emitirana uživo 1990. godine:











Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:59