TEŠKI TRENUCI

VIDEO: NAJPOTRESNIJI TRENUTAK U THE VOICEU Djevojčica zaplakala usred pjesme koju je željela otpjevati za mir u Siriji, u pomoć joj pritekla sutkinja

 screenshot YouTube

Dirljiv trenutak dogodio se u arapskoj verziji talent showa The Voice Kids kad je sirijska djevojčica otpjevala pjesmu kojom zaziva mir u svojoj domovini.

9-godišnja Ghina Bou Hemdan je zaplakala izvodeći pjesmu pod nazivom 'Daj nam djetinjstvo, daj nam mir' što je izmamilo suze na licima ne samo njezine obitelji, već i čitave publike.

Djevojčica u cvjetnoj haljini od suza nije mogla nastaviti pjesmu, na što je jedna od sutkinja showa, libanonska pjevačica Nancy Ajram, dotrčala na pozornicu i pomogla joj dovršiti pjesmu.

Zajedno su otpjevale dirljivu pjesmu do kraja, a pjevačica je odlučila da će malena nastaviti natjecanje u njezinom timu.

Inače, originalnu verziju pjesme pjeva također libanonska pjevačica Remi Bandali, a govori o stradanju djece u krvavom libanonskon građanskom ratu koji je bjesnio između 1975. i 1990. i odnio više od 120.000 žrtava.

Djevojčica je sucima rekla da želi ovu pjesmu otpjevati za svu djecu u Siriji i da je naročito sretna što može sudjelovati u prvoj sezini showa The Voice Kids namijenjenog području Bliskog istoka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 08:08