REKLAMA ZA RUBLJE

VIDEO: 'MI NISMO ANĐELICE' Punašne ljepotice u seksi kampanji ustale protiv Viktorijinih modela

Proizvođač odjeće za punije žene Lane Bryant upravo je 'slomio' internet najseksi kampanjom
 Lane Bryant

Makni se na stranu, Victoria's Secret! Jer, proizvođač odjeće za punije žene Lane Bryant upravo je 'slomio' internet najseksi kampanjom za donje rublje u 2015. godini.

Naime, 'plus-size brand' objavio je u ponedjeljak svoju #ImNoAngel (Ja nisam anđeo) reklamu, u kojoj glume punašni modeli Ashley Graham, Marquita Pring, Candice Huffine, Victoria Lee, Justine Legault i Elly Mayday.

Lijepe žene odjevene u grudnjake Lane Bryant iz ekskluzivne kolekcije Cacique, definirale su što to znači 'seksi' bezbroj puta tijekom trajanja reklame. Također, zgodne bucke koriste i društvene medije kako bi promovirale drugačije standarde ljepote, te dokazuju da su sve žene seksi bez obzira na stereotipe. Uz hashtag #ImNoAngel potiču žene da na ogledalu ružem napišu spomenuti hashtag te da se snimke u seksi pozama.

U posljednje vrijeme puno se govori o punašnim modelima, a ova kampanja stavila je točku na i. Žene diljem svijeta pokazuju zahvalnost zbog ove poruke o ljepoti različitosti.

- Naša kampanja osmišljena je da ohrabri sve žene da zavole svaki dio sebe - kazala je izvršna direktorica kompanije, Linda Heasley.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 08:21