SLATKO STVORENJE

VIDEO: MALA RAKUNICA KOJA MISLI DA JE PAS PRAVA JE INSTAGRAM ZVIJEZDA 'Ona misli da su psi njezine mame'

 Foto: Instagram/pumpkintheraccoon

Ovo je bundevica kakvu još zasigurno niste vidjeli. Naime, Pumpkin (eng. Bundevica) je ime jednoj malenoj rakunici koja misli da je pas.

Osim toga, ona je i Instagram zvijezda i ima više od 74.000 followera. Dom je našla u kući Laure i Williama Younga, para iz grada Nassau na Bahamima. Slatko stvorenjce je spašeno 2014. godine kad je kao jednomjesečna beba palo s drveta i nije se moglo vratiti u skrovište.

'Nakon što se njezina mama nije vratila po nju, uzeli smo je k sebi i počeli se brinuti o njoj. Imala je slomljenu nožicu pa smo je prvo odveli veterinaru', rekli su njezini domaćini.

U međuvremenu Pumpkin se sprijateljila s njihovim psima, Toffeeom i Oreom.

'Ona misli da su psi njezine mame', kažu Youngovi. 'Sluša ih kad joj daju do znanja da im je dosta igre i voli se s njima maziti. S Oreom se sprijateljila isti čas, a s Toffeeom nešto kasnije. Sad se super slažu!'

Svoju ljubimicu Pumpkin njezini domaćini opisuju kao jako inteligentnu, zabavnu, a ponekad i malo drsku. Također, svima kojima je ovakav kućni ljubimac simpatičan, savjetuju da ne udomljavaju rakune jer se ipak radi o divljim životinjama.

'Dobro se snašla u našem domu, pazimo na nju i dobila je sva cjepiva. Ali ipak se radi o divljoj životinji i za nju bi bilo najbolje da je ostala u svojem prirodnom okruženju.

Dogodovštine male rakunice Pumpkin možete pratiti na njezinom Instagram profilu.





















Eggs for breakfast please and thank you! #babyraccoon #rescue #bahamas #breakfasttime #eggs #toocute #raccoon #fancy @theellenshow

Fotografiju objavljuje Pumpkin The Raccoon (@pumpkintheraccoon) Sij 2, 2015 u 5:26 PST













Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:37