CRVENI OBRAZI

VIDEO: LICE MU SE IZOBLIČILO KAD JE PROČITAO PORUKU Pogledajte izbezumljene očeve koji su čitali SMS-ove svojih kćeri

Dopisivanje je naširoko zastupljeno u vezama, pa čak i nužno potreban oblik komunikacije. Neki SMS-ove koriste kao odušak, neki kao alat za otkrivanje tajni, a neki čak i za predigru.

Naši mobiteli postali su dnevnici i ljubavna pisma 21. stoljeća. No što se dogodi kada se otac dočepa mobitela svoje kćeri?

U videu koji je snimio Elite Daily, grupa očeva drži u rukama mobitele svojih kćeri i čitaju poruke koje su one slale svojim dečkima.

Video počinje scenom u kojoj jedan otac govori o dečku svoje kćeri kao o dragom dečku koji zrači pozitivnom energijom. No, tada počinje čitati njihove međusobne poruke.

'Carter, bilo mi je prekrasno sinoć...' Što? - uzviknuo je otac, a njegov je entuzijazam u trenutku splasnuo. Njegova kći se zacrvenila i nervozno nasmijala objašnjavajući kako je sve u redu i da se ne radi o onome što on misli.

Jedan otac je saznao kako je emotikon u obliku patlidžana koji njegova kći često koristi znak za muški spolni organ. Naime, nabasao je na poruku 'Znam kako ti je - a još kad znam da večeras neću dobiti patlidžan, osjećam se još jadnije'.

Kada je shvatio o čemu se radi njegovo lice se izobličilo. Oh... shvaćam - kazao je.

Treći otac je pak nabasao na poruku dečka koji pita njegovu kćer 'je li ikada koristila test za trudnoću' pa na njezin odgovor da nije trudna pita je li sigurna, 'pošto ne koriste kondom zbog njezine alergije'.

Neki su očevi ostali vidno potreseni onime što su pročitali. U svakom slučaju, većina je shvatila da njihove mezimice više nisu djeca, a jedan je čak svojoj kćeri zaprijetio ozbiljnim razgovorom.

Pogledajte video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 12:28