PRAVA ROMANTIKA

VIDEO: GESTA KOJA ĆE VAS OBORITI S NOGU Nije mogla podnijeti razdvojenost pa dečku priredila ultimativno iznenađenje

 Instagram

Emma Cox i Alex Collins oboje su avanturisti, ludi za putovanjima, a upoznali su se upravo na putovanju na Tajland prije tri godine. Premda su se odmah zaljubili, vezu održavaju na daljinu jer žive udaljeni šest sati vožnje.

Ipak, Emma nije mogla više podnijeti razdvojenost pa je organizirala odmor iznenađenja, no nije mu sve odmah otkrila, već mu je posvuda ostavila tragove koji će ga odvesti do nje.

Htjela ga je iznenaditi putovanjem u Irsku i to kroz niz uputa na papirićima zatvorenim u kovertama koje je trebao pratiti.

Prvo ga je nazvala i rekla mu da je prvu poruku sakrila u ormarić sa sredstvima za čišćenje jer je znala da će ga otvarati samo ako se nešto dogodi te tako vjerojatno neće uništiti iznenađenje. Na papiriću je pisalo: ‘Spakiraj stvari za vikend i ponesi ih sa sobom sutra na posao, nećeš se vraćati doma!’

Kod trećeg papirića bilo je jasno da mora na aerodrom Bristol kad je pročitao da se ukrca na vlak iz centra. Zadnja poruka je bila ujedno i najjasniji znak - slatki crtež djeteline, upute za ukrcavanje na let za Dublin i Alexova putovnica.

Inače, par ima svoj blog, TravelBeans , gdje pišu o svim svojim avanturama, uključujući putovanja po jugu Azije i Australiji. A kad se požele vidjeti, moraju putovati šest sati.

‘Jednako sam se zabavljala slušajući o svakoj poruci i očekujući svaku novu koliko i on prateći sve to prvi puta’, rekla je Emma za Daily Mail , a Alex je dodao: ‘Kad sam dobio prvu poruku, pomislio sam da je isplanirala ugodnu večeru s prijateljima i očekivao sam da će me sljedeća poruka odvesti tamo. Međutim, kad sam ih otvorio nekoliko, shvatio sam da sam na putu za aerodrom i bio sam prilično uzbuđen.’

Provjerite njihove priče na Instagramu i YouTubeu .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:48