DIRLJIVA SNIMKA

VIDEO: 'CIJELI ŽIVOT SAM GA ČEKAO!' Oduševljeni otac pao u nesvijest kad je saznao da će nakon četiri kćeri napokon dobiti sina

 Screenshot

Otac četiri djevojke, Julio Pena iz New Yorka, bio je toliko šokiran saznanjem da će dobiti sina, da je izgubio svijest.

Dirljivi trenutak snimljen je kamerom, a tulum iznenađenja na kojem je sve otkriveno, organizirala je njegova najstarija kći, 16-godišnja Chastity.

Naime, kada je liječnik Juliu i njegovoj supruzi Kari (35) uručio omotnicu u kojoj je pisalo kojeg je spola njihovo peto dijete, oni su je odlučili proslijediti Chastity kako bi ona napravila posebnu tortu koja će bojom biskvita otkriti spol djeteta.

Na tulumu iznenađenja okupila se obitelj i njihovi prijatelji koji su optimistično navijali: 'Dječak!','Dječak!'

Julio (38) je potom uzeo nož i počeo rezati tortu. Kada je unutra ugledao plavi biskvit, Kari je počela skakati od sreće, gosti su počeli vrištati, a Julio se preplavljen emocijama - onesvijestio.

- Čekao sam na ovo dugo vremena. Na dječaka - kazao je oduševljeni otac za ABC news.

- Morali su me posjesti na kauč i nisam mogao riječ izustiti. Bio sam u šoku - opisao je.

Kari je dodala kako se Julio sav tresao prije nego li je odrezao komad torte i objasnila kako je godinama čeznuo za sinom.

Dječak na svijet treba doći u lipnju, a dočekat će ga četiri starije sestre, Chastity (16), Christalyn (13), Nayalyn (8) i Nakayla (7).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:34