15 KUNA UZ NOVINE

Uz Jutarnji uronite u svijet slikovnica

Sve zgode i nezgode simpatičnih stanovnika šume - patuljaka, vila, velikih divova i svadljivih zmajeva - možete pročitati u slikovnicama uz Jutarnji list

Jutarnji list opet će razveseliti svoje čitatelje - ovaj put slikovnicama za njihove najmlađe članove obitelji. Od sutra uz Jutarnji za samo 15 kuna možete kupiti bogato ilustrirane slikovnice, i to po vlastitom odabiru.

Šest slikovnica

U ponudi je šest slikovnica: “Vilenjaci”, “Zmajevi”, “Vile”, “Patuljci”, “Divovi” i “Priče iz šume”. Riječ je uzbudljivim pričama iz šume u kojoj su živjeli vilenjaci, divovi, vile, vilenjaci, koji tijekom zajedničkih pustolovina postanu istinski prijatelji.

Patuljak Tulipan tako prepričava kako je upoznao druge stanovnike šume, simpatičan i veseli narod koji se zna zabaviti.

Nakon velike poplave život patuljaka se promijenio i u njihove krajeve doveo za njih nepoznate stanare šume. Patuljci su pomogli vjeverici, mišicama, ježu, puhu, kornjačama i ostalim šumskim životinjicama, koji su ih potom naučili kako dosadnu svakodnevicu oživiti zabavnim avanturama.

U slikovnici “Zmajevi” djeca se upoznaju sa stanovnicima Zmajolandije, u kojoj su čudne i svadljive životinje, i s ostalim životinjama iz šume, koje žive ne znajući jedni za druge.

Rat patuljak i zmajeva

Jednog dana nakon što je patuljak Franc uhvatio Zmajosaura i pripitomio ga, napao je i spalio svoje selo iz kojeg je prognan prije jednog i pol stoljeća.

Uslijedio je strašan rat između zmajeva i patuljaka, koji je uz pomoć vila, srećom, završio velikom gozbom.Patuljci su se sprijateljili i s velikim divom Crvenobradim, kojeg je mučila strašna zubobolja, a i s vilama koje su ih došle posjetiti u njihovu selu... Sve ove ispričane i neispričane zgode i nezgode koje će razveseliti vašu djecu i unuke možete kupiti od sutra uz Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:28