SURADNJA MODNIH DIVOVA

U H&M uskoro stiže elegantni Marni

Još se uvijek (financijski) oporavljamo od versacemanije koja je zavladala u dućanima H&M-a, a već stiže nova dizajnerska kolekcija. Sljedeća u nizu je talijanska dizajnerska kuća Marni, a naći će se na policama H&M -a već 8. ožujka.

Ako vam se Versace s vrištećim bojama u nemogućim kombinacijama i printevima palmi i krokodila činio ipak malo “previše”, ova kolekcija imat će boje i dezene koji su puno umjereniji.

Printovi i boje

- Željela sam dati pravi Marni pečat ovoj kolekciji, prisjećajući se svih naših omiljenih komada i printeva. Kao i uvijek, obožavam boje i dezene i miks modernog s plemenskim motivima, kao i grafike poput onih iz doba Bauhausa zajedno sa sportskim elementima - rekla je glavna dizajnerica Marnija, Consuelo Castiglioni. Uz to, lice za novu kampanju je 22-godišnja britanska glumica Imogen Poots, jedna od najvećih mladih filmskih nada.

U videu koji je H&M objavio kako bi promovirao svoju novu kolekciju, ona je dodala kako je vrlo ponosna na rezultate jer je svaki detalj i svaki končić napravljen po Miarnijevim standardima i obraćena je pozornost na detalje, po čemu je ta dizajnerska kuća poznata. U videu se može vidjeti djelić kolekcije koja se još uvijek čuva kao tajna.

‘Geekovski’ look

Moći će se tako kupiti žensko plavo odijelo na točkice, haljine s dezenima, srebrne cipele na platforma pete, veste s prugicama za muškarce, kao i nakit. Ovaj talijanski dizajn, nakon Versacea, djeluje vrlo umjereno i profinjeno.

Marni inače preferira intelektualni “geek” look i nemoguće kombinacije boja te zato svi kolekciju očekuju s nestrpljenjem. Hoćete li se i ovaj put dići u zoru kako biste kupili svoj dizajnerski komad odjeće?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:29