TIJELO NIJE IZDRŽALO

TUŽNA SUDBINA PROFESORA KOJI JE INSPIRIRAO MILIJUNE Sudjelujući u reality showu izgubio 81 kilogram, a onda zbog toga preminuo...

 Instagram

Rod Durham s Floride preminuo je tijekom vikenda u 52. godini, a njegovo tijelo pronašla je sobarica u sobi hotela Fort Lauderdale na Floridi. Profesor engleskog tamo je boravio na odmoru.

Rod je američkoj javnosti postao poznat 2014. nakon sudjelovanja u showu 'Extreme Weight Loss'. Kada se pojavio u showu težio je 204 kilograma, a uz vježbanje i pravilnu prehranu tijekom godinu dana izgubio je 81 kilogram.





A photo posted by Rod Durham (@roddurham) on May 16, 2015 at 4:16am PDT





Kako piše Daily Mail, pretpostavlja se da je preminuo od posljedica dijabetičkog šoka koji su izazvale komplikacije uzrokovane ekstremnim gubljenjem težine.

Te 2014. godine kada je uz volju i upornost izgubio 81 kilogram, postao je inspiracija milijunima koji su pratili ovaj show.





A photo posted by Rod Durham (@roddurham) on Oct 19, 2014 at 10:26am PDT





- On je bio savršen primjer učitelja kojeg su studenti obožavali. S njim su imali i profesionalni i prijateljski odnos. Bio je dobar čovjek - pričaju oni koji su ga poznavali.

- Njegov osmijeh, duša, ponašanje. Čak i ako ste imali loš dan, bilo bi vam bolje ako bi njega susreli. Njegov osmijeh bio je zarazan - za njega svi imaju samo riječi hvale.

Rod je često isticao kako je sudjelovanje u showu 'Extreme Weight Loss' za njega bio najveći doživljaj u životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:33