NOVI TREND

TRI KORAKA DO SEKSI EFEKTA MOKRE KOSE Pročitajte kako je to napravila Beyonce

Mokra duga kosa ima upečatljiv seksi efekt, to je neporecivo. Je li to zbog toga što nas podjeća na plažu i budi ista osjetila, ili je mokro uvijek senzualno, tek treba utvrditi.

Kako god bilo, do plaže ćemo morati pričekati još neko vrijeme...

Beyonce nam je, srećom, svojom pojavom na Grammy nagradama pokazala kako se efekt mokre kose može uspješno improvizirati i usred zime.

Njena bob frizura, s jako puno pramenova boje meda bila je sjajna i mokra. Za vrijeme izvođenja pjesme 'Drunk in Love' sigurno su mnoge djevojke već odlučile pokušati kopirati ovo izdanje popularne pjevačice.

Kako bi u tome bile što uspješnije, donosimo nekoliko savjeta iskusnih profesionalaca, tako da krajnji efekt ne bude samo masna kosa.

Ako imate kovrčavu ili valovitu kosu

Naglasite prirodnu teksturu tako što ćete od korjena sve do vrhova nanijeti specijaliziranu kremu za kovrče.

Stilist koji radi za Beyonce, Kim Kimble otkrio je da je za njen nastup na Grammyjima koristio Pantene Pro-V Curly No Crunch Curls Whip. Stilisti hvale i Redken Curvaceous full Swirls. Nanesite ju na kosu tako da kremu prvo razmažete po dlanovima, i potom u nekoliko navrata zgnječite kosu.

Ako imate ravnu i tanku kosu

U tom slučaju, naravno, prvo treba stvoriti kovrče. Za to upotrijebitie neku od brojnih pjena za učvršćivanje i volumen, te pomoću uvijača za kosu oblikujte kovrče. Za mokri dojam nanesite na kosu vosak za sjaj.

Ako imate kratku kosu

Kosu začešljate unatrag, i učvrstite gelom. Nakon nanošenja gela, isto kao i kod umjetnih kovrči, samo dodajte još vosak za sjaj. Dodatni efekt sesipila postići ćete tako da naglasite usne nekom jarkom bojom, ili da istaknete oči - uz ovu frizuru najbolje funkcionira smokey eye varijanta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:52