VELIKA PROMJENA

VELIKE PROMJENE U iSTUDIJU Tvrtka se širi, napravila je potpuni rebranding, od sada se zove Degordian

ZAGREB - Jedna od najbrže rastućih hrvatskih tvrtki, koja je osvojila nagradu za najposlodavca u 2013. godini, digitalna agencija iStudio večeras je u Vintage Industrial Baru predstavila svoje novo ime. Od danas iStudio postaje Degordian pod sloganom 'Makes you curious'.

Ime pod kojim će ova agencija sada poslovati rezultat je višemjesečnog rebrandinga u kojem su im pomogli i sami eksperti za rebranding, tvrtka Brandoctor.

'Ime nam je sjelo na prvu. Nakon svih imena koja su nam ponudili Degordian nam se odmah svidio jer je zvučno ime i predstavlja nove izazove', rekao je odmah nakon predstavljanja imena Tomislav Grubišić, suosnivač nekadašnjeg iStudija, danas Degordiana.

Tomislav je napomenuo kako novo ime predstavlja upravo ono što rade, a to je digitalni razvoj i produkcija.

Daniel Ackermann, također suosnivač, na predstavljanju novog imena prisjetio se početaka tvrtke.

'iStudio smo osnovali prije četiri i pol godine i nismo ni sanjali da ćemo biti tvrtka s gotovo 80 zapislenih, no nakon regionalnog uspjeha cilj nam je zaposliti još ljudi i internacionalizacija, a za to nam je bilo potrebno novo ime', kaže Ackermann koji priznaje kako se bilo teško rastati od imena iStudio jer je to njihova 'beba'.

Interaktivni studio tako od danas posluje kao Degordian, no dečki se ne boje da će ih klijenti i dalje poznati po starom imenu. Ipak su oni eksperti za digitalne medije i u planu je odlična kampanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 21:17