TOPTEHNO MJESEC

VELIKA NAGRADNA IGRA U JUTARNJEM Svakoga tjedna možete postati sretni dobitnik iPhonea 6S, laptopa ili tableta - to može samo Jutarnji!

 EPH

Jutarnji list kontinuirano nagrađuje vjernost svojih čitatelja pa tako od ponedjeljka 8.veljače počinjemo s novom nagradnom igrom u kojoj dijelimo 30 najnovijih vrijednih gadgeta. Igra će trajati tri tjedna, a u svakom tjednu možete postati sretni dobitnik iPhonea 6S, laptopa ili tableta. Sve nagrade osigurane su u suradnji s našim partnerom, tvrtkom Pevec.

iPhone 6S

U prvom kolu nagradne igre koja započinje u ponedjeljak dijelimo 10 atraktivnih iPhonea 6S, zasigurno najtraženijeg smartphonea na svijetu. Neusporedivo brži i precizniji od prošlih generacija, iPhone 6S najbolji je iPhone dosad. Zahvaljujući odličnoj 3D touch tehnologiji zaslona, vrhunskim performansama, izvrsnoj kameri i impresivnom eko sustavu aplikacija - surfanje internetom, filmovi ili igrice na ovom uređaju jedinstven su doživljaj i uživancija.

Ostale vrijedne nagradne

Nagrade u drugom i trećem tjednu TopTehno mjeseca Jutarnjeg lista dolaze od jednog od vodećih proizvođača računala u svijetu – Lenovo.

Laptop Lenovo Z51-70

U drugom kolu koje traje od 15. do 17. veljače čitatelji mogu osvojiti jedan od 10 laptopa Lenovo Z51-70. Riječ je o novom multimedijalnom laptopu s visokim performansama. To je snažan prenosivi uređaj napunjen ozbiljno jakim procesorom i full HD ekranom, savršenog zvuka i elegantnog dizajna.

Tablet Lenovo Yoga Tab 3

U trećem kolu od 22. do 24. veljače nagrađujemo sa 10 Lenovo tableta iz revolucionarne serije Yoga. Radi se o vrhunskom video tabletu Lenovo Tab Yoga 3, inovativnog dizajna, sjajnog zaslona i bogatog zvuka. Ovaj iznimno svestran uređaj modernog dizajna i odlične kvalitete izrade karakterizira i dugi vijek baterije, što ga čini idealnim za rad i igru izvan kuće. Osim toga, jedna od odlika ovog tableta je i savršena rezolucija kao i četiri načina za korištenje: stand, hold, tilt i hang. Ukratko: funkcionalan, stabilan i moćan stroj, odličan kako za poslovnu upotrebu, tako i za zabavu.

Igraj i osvoji

Put do ovih fantastičnih uređaja je jednostavan: sve što trebate napraviti jest skupiti 3 kupona iz svakog kola i poslati ih na adresu redakcije Jutarnjeg.

Igrajte nagradnu igru, šaljite kupone i postanite sretni dobitnik ovih moćnih uređaja za rad ili za zabavu!

To može samo Jutarnji!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:30