ČUVANJE OBRAZA

VAŠI FACEBOOK PROFILI IMAJU STARE POSTOVE KOJE SVATKO MOŽE VIDJETI Nemojte se sramotiti zbog stvari za koje ne želite da se više vide, možete ih obrisati

 Prykhodov/iStock

Razni dijelovi Facebook profila korisnika mogli bi biti pravi mali rudnici potencijalno neželjenih i neugodnih informacija te su sada skriveni tako da ih svatko može pronaći.

Odjeljci kao što su 'Najdraži citati', koji su prije bili puno vidljiviji sada su premješteni na mjesta koja nisu toliko dobro vidljiva, ali ne znači da nisu još uvijek tamo, prenosi Independent. To znači da bi ti dijelovi danas mogli poslužiti kao začudna vremenska kapsula koja čuva online verziju vas koju niste osvježili nekoliko godina.

Postoji nekoliko različitih odjeljaka na Facebooku, no onaj s 'najdražim citatima' potencijalno je najneugodniji s obzirom na to da je nekada prije bio važan dio vašeg profila, a sada više nije. Kako biste ga ponovno pronašli, na svojem profilu stisnite 'O meni'/'About' i onda na izborniku s lijeve strane odaberite opciju 'Više o vama'/'Details About You'. Tamo ćete vidjeti dio posvećen citatima.

Prije je taj dio bio na punoj boljoj poziciji na vašoj profilnoj stranici, no tijekom godina kako se Facebook redizajnirao taj se dio postepeno udaljavao od vaših i tuđih očiju, ali nikada nije u potpunosti nestao. Možda je vrijeme da prekontrolirate što se točno nalazi na vašem profilu i što tko može na njemu i vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:46