WWDC 2012.

Očekuje se da će Apple predstaviti novi iOS 6 s 3D kartama i Macove s Retina ekranima

Jedna od glavnih novosti bit će predstavljanje novog iOS-a 6 koji bi trebao dobiti nove 3D mape, bolju integraciju socijalnih mreža u sam OS što bi trebalo omogućiti direktno dijeljenje na Facebooku izravno iz aplikacija, a novost bi trebala biti i podrška za Siri na iPadu

Na ovogodišnjoj WWDC konferenciji koju svake godine organizira Apple , očekuje se predstavljanje nove verzije operativnog sustava za iPhone iOS 6, osvježena Mac računala, dodatne informacije o OS X-u 10.8 'Mountain Lion' te više detalja oko Apple TV-a.

Jedna od glavnih novosti bit će predstavljanje novog iOS-a 6 koji bi trebao dobiti nove 3D mape, bolju integraciju socijalnih mreža u sam operativni sustav što bi trebalo omogućiti direktno dijeljenje na Facebooku izravno iz aplikacija, a novost bi trebala biti i podrška za Siri na iPadu.

Očekuje se predstavljanje osvježene linije Mac računala koji bi trebali dobiti Retina zaslone visoke rezolucije, a spominje se i novi 15 inčni Macbook Pro.

Nova verzija operativnog sustava za Macove, OS X 10.8 'Mountain Lion', predstavljena još u veljači, pa se na ovom području ne očekuju neka veća iznenađenja.

Uz predstavljanje novog iOS-a, očekuje se i više detalja oko novog Apple TV-a koji je u posljednje vrijeme često spominjan kao još jedan proizvod koji bi trebao postati hit, te novi softver za postojeći Apple TV s novim mogućnostima.

Pretpostavlja se da o novom iPhoneu 5 neće biti govora.

WWDC (World Wide Developers Conference) 2012. održava se u San Franciscu, a počinje u 19.00 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:12