IGRANJE NA INTERNETU

Korisnici dobili još jedan razlog za preći na Google+! Dolazi im Zynga s CityVilleom

CityVille, u koj korisnici konstruiraju i održavaju neprestano rastući metroplis, najveća je Zyngina igra na Facebooku.

Još u srpnju Google i Zynga najavili su da će popularne igre s društvenih mreža, poput Zynga Pokera i brojnih drugih, donijeti i korisnicima Google+. Međutim, nije bilo sasvim jasno hoće li Zynga na Googleovu društvenu mrežu prebaciti i najpopularnije igre s Facebooka, Farm Ville i CityVille.

Razloga za brigu više nema jer je Zynga u utorak potvrdila da dodaje CityVille+ u svoju ponudu.

CityVille, u koj korisnici konstruiraju i održavaju neprestano rastući metroplis, najveća je Zyngina igra na Facebooku.

- Na kraju, želimo da naše igre budu dostupne svima svugdje, bez obzira gdje igraju te na kojoj platformi - istaknula je Zynga u svojem priopćenju.

Uvrštavanje CityVille+ u ponudu je velik korak za Google+. Popularnost te igre na Facebooku sigurno će donijeti značajno pojačanje Googleovoj igračkoj platformi. Do sada nije bilo jasno je li Zynga s Facebookom imala ekskluzivni ugovor za najpopularnije igre - CityVille i FarmVille .

Uz to, Googleu nimalo neće škoditi što je odlučio investirati u Zyngu. Preostaje vidjeti hoće li CityVille+ imati jednaku popularnost na Google+ kao što je imala njegova verzija na Facebooku.

Google+ trenutačno raspolaže s 18 igara, među kojima su Angry Birds, CityVille, Crime City i Zynga Poker. Hoće li FarmVille+ biti sljedeća?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:32