GLASINE ILI?

HOĆE LI OVAKO IZGLEDATI NOVI MODEL IPHONEA? Na internetu kruži nova verzija popularnog telefona

Jučer su se na mreži pojavile nove fotografije iPhonea 6 – prvo ih je na svojoj stranici objavio Sony Dickson te su nakon toga objavljene i na stranici Mac Rumors

Do sada su neki dizajneri poput Federica Ciccaresea objavili slike na kojima su prikazali kako oni zamišljaju novi model Appleovog telefona. No, jučer su se na mreži pojavile nove fotografije iPhonea 6 – prvo ih je na svojoj stranici objavio Sony Dickson te su nakon toga objavljene i na stranici Mac Rumors. Objavio ih je anonimni korisnik koji koristi nadimak mornray866.

Riječ je o prototipu novog modela iPhonea koji je snimljen u Kini. Naravno, nije poznato je li zaista riječ o pravim fotografijama ili se netko poigrao s Photoshopom. Prema informacijama s Mac Rumorsa, na ovim je fotografijama prikazan model dijagonale ekrana 4,7 inča koji je još tanji u odnosu na iPhone 5S, a osim većeg ekrana, glasine kažu da bi novi model iPhonea 6 trebao imati još bolju kameru i senzor otisaka prstiju.

S obzirom da bi Apple nove modele svojih pametnih telefona trebao predstaviti tek u rujnu sigurno je da će se do tada pojaviti brojne nove glasine i fotografije vezane uz iPhone 6 i prvi phablet kojeg razvija ova kompanija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:59