SAMO DVA DOLARA

Facebook i Twitter 'pilulom za jutro poslije' pomažu pijanim korisnicima

Aplikacijom brišete sve što ste napisali posljednjih nekoliko sati, što vam je dovoljno da izbrišete sve one neugodne komentare koje ste napisali

“Last Night Never Happened” (Sinoć se nikad nije dogodilo) nova je aplikacija koja se već može opisati nešto kao “pilula za jutro poslije”, kojom možete obrisati sve aktivnosti, odnosno statuse i komentare koje ste napisali na Facebooku i Twitteru.

Aplikacijom brišete sve što ste napisali posljednjih nekoliko sati, što vam je dovoljno da izbrišete sve one neugodne komentare koje ste napisali dok baš i niste bili svjesni što radite ili vam je u jednom trenutku to izgledalo zabavno, a zapravo je potpuno glupo.

Naime, svima nam se događa da na društvenim mrežama neoprezno ostavimo neugodne stvari. Ovo će dobro doći svima onima koji često zapadaju u ljubavne nevolje jer ne mogu a da na svoj zid na Facebooku ne stave fotografije s ludih zabava na kojima su bili bez svojih partnera. Naravno, uglavnom je riječ o tulumima koji su dobro “podebljani” alkoholom i dok vaša bolja polovica misli da ste doma, vi zapravo tulumarite kao da vam je zadnji dan u životu.

Kako bi spriječili katastrofu, Last Night Never Happened vam omogućuje da odaberete vremenski period od nekoliko sati i sve što je u to vrijeme nastalo na vašim profilima na Facebooku i Twitteru zauvijek će nestati. Isplati se za ovo dati dva dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:33