TAJNA DOBROG SEKSA

ŠTO MUŠKARCI PRIMJEĆUJU ZA VRIJEME SEKSA Mali vodič za žene - oni uopće ne brinu o stvarima na koje ste mislile!

 iStock

I dok se većina žena brine oko noktiju, svježe depilacije, savršene frizure ili celulita - muškarci za vrijeme seksa primjećuju neke sasvim druge stvari.

Koje? Otkrivamo u nastavku.

1. Inicijativu

Jeste li tip žene koja samo leži i čeka da se muškarac sve obavi ili preuzimate inicijativu i aktivno sudjelujete u seksu? Pasivnost među plahtama nikako nije poželjna. Poduzmite nešto, pokažite da uživate, preuzmite dio inicijative i začinite iskustvo koliko god možete.

2. Kretnje

Muškarci ne primjećuju građu i oblik tijela, nego primjećuju ženine pokrete, samopouzdanje kojim ona zrači i način na koji zavodi. Umjesto da bude opterećena izgledom, žena bi trebala vježbati samopouzdanje i zavodljivost koja se u njemu krije.

3. Pogled

Kamo gledate za vrijeme seksa. Ako pitate muškarce, oni će vam reći da biste trebali gledati posvuda. Skidati pogledom, za vrijeme seksa gledati ga u oči, ali odmjeravati i ostale dijelove tijela - svoga i partnerovog. Nikako nemojte dopustiti da vas partner uhvati kako za vrijeme seksa gledate uokolo, vrludajući očima, gledajući na sat, strop i slično.

4. Dah

Kako zvučite dok dišete? Dišete li zavodljivo, duboko, plitko...? Pitate li muškarce, reći će vam da vole žene čije disanje prati i otkriva njenu uzbuđenost. Ne trebate disati kao da ste upravo otrčali maraton, no blizinom daha, plitkim disanjem na uho - dajte do znanja da to što radi, dobro radi.

5. Donje rublje

Donje rublje može biti itekakav stimulans. Čipka, boja, materijali - sve to govori jezik ljubavi. Dobra priprema pola je posla, vjerujte nam na riječ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 08:46