NAJGORA ISPRIKA

'SPOTAKNUO SAM SE I PAO PA JE MOŽDA ZATO MOJ PENIS ZAVRŠIO U NJEZINOJ VAGINI...' Drski građevinar traži od žrtve silovanja da dokaže svoje optužbe

Ilustracija
 Foto: iStock/Getty

Bogati građevinski poduzetnik, optužen da je silovao tinejdžericu dok je ova spavala, tvrdi da je slučajno penetrirao u nju jer se spotaknuo i pao preko nje.

Pred sudom u Southwarku je tako slučaj u kojem je optuženi Ahsan Abdulaziz optužen silovao 18-godišnjakinju na svojem kauču u stanu u Maida Valeu.

46-godišnjak je sreo svoju navodnu žrtvu u noćnom klubu Cirque le Soir u Londonu, gdje je ona bila s prijateljicom koja poznaje Abdulaziza.

On je objema djevojkama u kolovozu prošle godine ponudio prijevoz kući u svojem Aston Martinu, te ih pozvao u svoj stan i spavaću sobu gdje je s njima namjeravao imati seksualni odnos.

Sljedeća stvar koje se navodna žrtva sjeća je buđenje u Abdulazizovom stanu i sam vlasnik stana koji ju silom obljubljuje.

'Kad se probudila, optuženi ju je ljubio gurajući joj penis u vaginu', opisao je tužitelj sudu.

'Ona je na to pitala: 'Što to radite?', a on je odgovorio: 'U redu je', imajući pritom na umu njezinu prijateljicu koja je spavala.

Ona je nakon toga pokušala pronaći i probuditi prijateljicu no kad nije uspjela, pobjegla je iz stana i nazvala policiju.

Kad je policija došla po Abdulaziza, on je rekao kako će djevojka morati dokazati svoju optužbu.

Na sudu je prvo tvrdio da ga je djevojka sama privukla sebi i stavila njegovu ruku među svoje noge. Međutim, testiranjem su pronađeni tragovi sperme pa je Abdulaziz ponovno ispitan.

Ovaj put je rekao da je tek nakon seksa s djevojčinom prijateljicom došao u dnevnu sobu i da mu je zato penis bio u erekciji, te da se spotaknuo pa je zato možda njegov penis završio tamo gdje nije trebao.

Suđenje za silovanje se nastavlja, a Abdulaziz i dalje poriče optužbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:09