TO JE AUTOBUS!

VIDEO: GRADSKI PRIJEVOZ IZ SNOVA Opustite se na putu za posao, tu su utičnica, wi-fi i zdravi doručak

Koliko ste se puta našli u situaciji da kasnite na posao, a tramvaja ili autobusa nema. Čak i kad dođu u njima su putnici poslagani kao sardine u konzervi i nema šanse da se ugurate.

Sigurno ste se još više poželjeli da na putovanju, bilo do posla ili klinca u vrtić, u busu postoji utičnica gdje možete priključiti telefon da se barem malo napuni ili recimo besplatna bežična internetska veza koja će vam omogućiti da odgovorite na mail i prije no što dođete kući.

Ako ste se prepoznali u ovim situacijama, vašim je problemima napokon došao kraju - ako živite u San Franciscu.

Naime, nova prijevoznička kompanija iz San Francisca nada se kako će promijeniti lice javnog prijevoza nudeći luksuznu autobusnu uslugu za sve one koji mogu i žele platiti višu cijenu karte.

Kompanija Leap je uzela standardni gradski autobus i unaprijedila ga s USB utičnicama i besplatnim WiFijem. Osim toga, u suradnji s lokalnim proizvođačima organske hrane Leap će svojim putnicima ponuditi i zdravi zalogaj u slučaju da su propustili doručak.

Cijena karte će biti 40ak kuna za putovanje ili 30ak ukoliko se kupi unaprijed.

Iako je cijena karte više puta veća od regularne, još uvijek se nalazi unutar budžeta ciljne skupine, a to su mladi profesionalci i poduzetnici.

Karte se mogu kupiti preko Leapove aplikacije na kojoj će putnici moći pogledati kada bus stiže na odredište te koliko je slobodnih mjesta dostupno.

Leap - Your daily commute. Redesigned. from Leap on Vimeo.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:25